Itt a klasszikus Túró Rudi fittebb változata

Kiemelt Tejszínhub

Finom egyensúly, egészségesebb kivitelben: a klasszikus Túró Rudi évtizedek óta megszokott, harmonikus ízélményét kínálja a Fitt Pöttyös család legújabb tagja, immár harminc százalékkal csökkentett cukortartalommal, ugyanakkor édesítőszer-mentesen. Az üzletek polcain már elérhető Túró Rudi elsősorban azokat célozza, akiknek klasszikus ízvilág mellett az is számít, hogy a nassolás során az egészségesebb alternatívát válasszák.

Az 1968 óta Magyarországon gyártott és forgalmazott Túró Rudi két évvel ezelőtt bevezetett, újgenerációs fitt verziói azoknak is édes kényeztetést ígérnek, akik nassoláskor is odafigyelnek a cukortartalomra. A formabontó, joghurtos bevonatos Túró Rudik után most megszületett a termékcsalád legújabb tagja, a klasszikus Pöttyös fittebb testvére, az étbevonós Fitt Pöttyös, így az önfegyelem bajnokainak sem kell lemondaniuk a jól ismert Túró Rudi-ízélményről.

A Túró Rudi mátészalkai gyárában sokáig kísérleteztek azzal, hogyan lehet úgy megújítani, fittebbé tenni a tradicionális terméküket, hogy a lágy túró és a vékony, ropogós étbevonat jól megszokott ízharmóniája ne sérüljön. A próbálkozásokat siker koronázta: Magyarország kedvenc túródesszertjéből immár kevesebb cukrot tartalmazó, ugyanakkor édesítőszerektől mentes változat is készül. A ma már számos kiszerelésben és ízben elérhető Pöttyös Túró Rudi új formában tér vissza a gyökerekhez: 100 grammra vetítve harminc százalékkal alacsonyabb cukor- és huszonöt százalékkal magasabb túrótartalom, valamint a jól megszokott ízélmény várja a fogyasztókat.

A Pöttyös Túró Rudi több mint 50 éve a hazai háztartások egyik kedvence: a magyarok többsége heti rendszerességgel fogyaszt valamilyen Pöttyös terméket, a Túró Rudikat pedig előszeretettel visszük ajándékba külföldi barátainknak is.

SOCIAL MEDIA