Magyarul is elérhető a Microsoft News

Kiemelt Piac

Magyar nyelven is elérhető a mindig naprakész informálódás teljesen új módja az interneten, a Windows10, iOS és Android felületeken: a magyar piacra is kiterjeszti a szolgáltatásait a 28 nyelven olvasható Microsoft News, amely 140 piac közel félmilliárd felhasználóját éri el szerte a világon.

A Microsoft több mint 23 éve van jelen a hírszolgáltatói piacon. A Microsoft News olyan ismert oldalak számára szállítja a híreket, mint az MSN.com, a nemrégiben újra tervezett Microsoft News applikáció iOS és Android felületek, a Microsoft Edge, a Windows 10 News applikáció, a Skype, az Xbox vagy az Outlook.com. A Microsoft News interneten, okostelefonon és PC-n egyaránt elérhető információs rendszer, amely partnerkapcsolatokon keresztül kínál hús-vér szerkesztők és mesterséges intelligencia felhasználásával szolgáltat tartalmat.

A Microsoft News segítségével egyszerűen személyre szabható a hírfogyasztási élmény, beleértve kedvenc témák rangsorolását az MSN.com-on, vagy az érdeklődési körnek megfelelő témák követését a hírfolyamban a Microsoft Edge kezdőlapján, a Windows 10, iOS és Android applikációinkban.

 

SOCIAL MEDIA