A FUZETEA világpremierje Magyarországon

Kiemelt Márkák

Mindannyiunkra rátör időnként a vágy, hogy kipróbáljunk valami olyat, amilyennel még soha nem találkoztunk. Kívánságunkra a válasz a FUZETEA két új íze lehet, már ha jólesne valami ragyogó, sokoldalú és egzotikus vagy épp egy olyan újdonság, amely eklektikusságával, vibrálásával és titokzatosságával frissít fel. Profi teamesterek dolgozták ki az új ízvilágokat, amelyek a FUZETEA palackjaiban mostantól országszerte kaphatók: megjött az oolong jegestea szőlő-licsi, valamint a zöld jegestea gránátalma-aszai variáns, és mindkét terméket a világon először Magyarországon lehet először megkóstolni. Denis Shumakov teamester mutatja, hogyan!

Érdemes lehet kipróbálni, hogyan fejleszthetők teázás közben az érzékszerveink és a teatudományunk. „Ehhez kezdhetsz egy nagyon egyszerű feladattal is. Vegyél többféle teát egy üzletben, forrázd le őket egyszerre, és a teakóstolód során próbálgasd őket végig, törekedve arra, hogy emlékezetedbe vésd, vagy lejegyzeteld azokat a tulajdonságaikat, amelyekben különböznek egymástól. Igazán könnyű, mégis, hidd el, csak pár kóstolással már vakon is meg tudod különböztetni az egyik teát a másiktól, és még jellemezni is fogod tudni őket. Ez tényleg nagyon inspiráló” – mondta Denis Shumakov, a FUZETEA teamestere. A különleges kombinációkat megálmodó teaszakértő szerint a március közepén hazánkba érkező FUZETEA-variánsok valódi ízkalandot ígérnek. „Azt hiszem, még senki nem próbálta ki ezeket a keverékeket. A FUZETEA oolong jegestea szőlő-licsi, valamint a zöld jegestea gránátalma-aszai leginkább azoknak az embereknek a tetszését fogják elnyerni, akik szeretnek állandóan új ízeket felfedezni és az ízekkel kommunikálni” – tette hozzá Denis Shumakov.

A teamester alkotás közben

A tearajongók mellett a gyümölcsös ízek és a fűszeres, gyógynövényes aromák kedvelőire is gondolt a FUZETEA a meglepő ízélményt ígérő új ízek bevezetésével, de a zero termékeket fogyasztóknak is kedveskedni fog a márka egy új termékkel.

Denis Shumakov teamester ajánlásával így fogyasszuk profi módon a FUZETEA jegesteákat:

Dobjunk 3 darab közepes méretű jégkockát egy egyenes formájú, vékonyabb falú pohárba. (Ha nem szobahőmérsékletű a tea, elég lehet 1-2 jégkocka is.)

Tegyünk a pohárba pár szem bogyósgyümölcsöt vagy más gyümölcsfajtát, lehetőleg válasszunk olyat, amely amúgy is szerepel az aktuális FUZETEA italunk összetevői között.

Öntsük a pohárba a jegesteát. Díszítsük pár virágszirommal vagy egy gerezd citrusfélével – még jobb, ha az adott hozzávaló amúgy is a FUZETEA jegestea része.

A FUZETEA márka már az év terméke díjasa: fogyasztói döntések alapján a 2018. év eleji bevezetését követően idén megkapta az Év Terméke díjat jegestea kategóriában.

SOCIAL MEDIA