Első lett a UPS szállítmányozási üzletága

Piac

A UPS szállítmányozási üzletága első helyezést ért el a Mastio & Company hatodik éves iparági teljesítményt felmérő benchmarking kutatásában. A független kutatás több mint 1500 szállítmányozási vezető megkérdezésén alapul, felmérve az ügyfelek számára biztosított értéket, valamint a vevők lojalitását.

„A szállítmányozási üzletágunk munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az ügyfeleink elvárását, különös tekintettel a kkv szektorra, és ezek alapján a visszajelzések alapján alakítjuk vállalati kultúránkat és szolgáltatásainkat – mondta el Philippe Gilbert, a UPS ellátásilánc-megoldásokért felelős elnöke. – A mostani díjunk munkatársaink hihetetlen teljesítményének elismerését jelentik a világ minden részén, mely teljesítmény a légi és tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink 2018-as eredményeiben is tükröződött.”

A Mastio kutatás olyan területeket azonosít, melyek a legnagyobb hozzáadott értéket jelentik a szállítmányozók számára, mint a szállítás biztonsága, az időre történő szállítás és a kiszállítás megvalósítása, melyek a UPS legfőbb kompetenciái. A megkérdezett döntéshozók ezenkívül kiemelték a szállítmányok nyomon követhetőségének és a megküldött értesítések fontosságát az ügyfélérték és elégedettség szempontjából.

Az ügyfelek ezen elemek iránt tanúsított érdeklődése nyomán a UPS szállítmányozási üzletága bejelentette a Flex Global View nyomon követési platformjának továbbfejlesztését. A UPS nagyjából hathetente ad ki frissítéseket a platformhoz. A legutolsó frissítés a kezelőfelület fejlesztését és a támogatott nyelvek kiterjesztését tartalmazta.

Az új fejlesztés révén a felhasználók egyszerűbben juthatnak az ellátással kapcsolatos információkhoz a szállítmányokról, a vámhatósági bejegyzésekről, a raktárkészletekről és a megrendelésekről.

Az új funkciók:

Új kezelőfelület révén az ellátási lánc adatok könnyebben elérhetők.

Új riportkészítő eszköz a legújabb adatmegjelenítési eszközökkel.

Spanyol, francia, és mandarin nyelv.

„Az egyre szofisztikáltabb ellátási láncok korában a UPS nagyban leegyszerűsíti az ügyfelek számára a globális kereskedelem nehézségeinek kezelését ezen a fontos technológiai eszközön keresztül – mondta el Mike Harrell, a UPS szállítmányozás európai vezetője. – A Flex Global View-hoz hasonló ellátásilánc-megoldások, valamint a tény, hogy a UPS az egyik legtapasztaltabb cég a világon vámügynökösködés terén, nagyban csökkentik az ügyfeleink kockázatát és maximalizálják a sikerüket.”

A legújabb adatmegjelenítési eszközök használatával a Flex Global View honlapja az ellátásilánc-tranzakciókat olyan formában jeleníti meg, mely lehetővé teszi az egyes szállítmányok, illetve vámbejegyzések listáját gyors, egyszerű listázását. A UPS 2019 során további fejlesztéseket végez Flex Global View-n. További a More Flex Global View szolgáltatással kapcsolatos információk ITT elérhetők.

A UPS-ről

A UPS (NYSE: UPS) globális piacvezető a logisztika területén, a vállalat megoldások széles skáláját kínálja a csomagszállítás és fuvarozás, a nemzetközi kereskedelem és a haladó technológiák fejlesztése területén, a hatékony üzleti menedzsmentet szolgálva az egész világon. Az atlantai székhelyű vállalat több mint 220 országban és körzetben van jelen.

SOCIAL MEDIA