A Lexus digitális sajtótájékoztatót tart Genfben

Márkák

A világ leginnovatívabb luxusautó-márkájának tartott, környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus, amely nemrégiben a világ első mesterséges intelligencia által írt reklámfilmjével hívta fel magára (és a felső kategóriás ES luxuslimuzinra a figyelmet) digitális sajtótájékoztatóra készül a 2019-es Genfi Autószalonon.

Az információk átadásának hatékonyabbá tétele és megkönnyítése céljából a világ legzöldebb luxusautó-gyártója, a Lexus formabontó módon, úgynevezett digitális sajtótájékoztatóval készül a Genfi Autószalonra, amely a kiállítás sajtónapjain (március 5–6.) mindvégig tetszés szerinti időben elérhető lesz.

A Lexus kiállításán, amely a szalon 4. csarnokában, a 4211-es standon kapott helyet, a sajtó képviselői a számukra legmegfelelőbb időpontban fedezhetik fel a márkát és termékeit, míg a Lexus legfontosabb üzeneteit egy külön erre szolgáló kijelzőn is megismerhetik.

A digitális sajtótájékoztató március 5-től online megtekinthető az alábbi linken.

A Lexus standján a legfontosabb újdonságok egyébiránt ezúttal a sport- és teljesítményautók világából érkeznek, megtekinthető lesz ugyanis a Lexus LC Convertible tanulmányautó (az óriási sikert arató Lexus LC szupersport kupé kabrió változata), és a Lexus RC F Track Edition, azaz az RC F izomautó pályaautózásra is alkalmas különleges kiadása.