Syoss Fashion&Hair Award

Kiemelt Márkák

Február 21-én nagyszabású showműsor keretében rendezték meg a Magyar Nemzeti Galériában az első Syoss Fashion & Hair Award döntőjét és díjátadóját. A fődíjat a szakmai zsűri divat kategóriában Karsai Áginak, fodrász kategóriában pedig Kis Szandrának ítélte oda.

Az este házigazdája, Görög Zita

A eseményen a döntőbe jutott, 10-10 fiatal divattervező és fodrász kapott lehetőséget, hogy egy előre megadott koncepció alapján megalkotott ruha-, illetve frizura-tervüket élőben is bemutathassák a  szakma meghívott képviselőinek.  Az egyedi kreációkban hivatásos modellek vonultak végig a Nemzeti Galéria kifutóján, a szakmai zsűri pedig 5 különböző szempont alapján értékelte a kreációkat.

A kategóriagyőztesek fődíja 1,000,000 Ft, melyet a nyertesek szakmai előmenetelükre fordíthatnak, amelyhez a Syoss márka további támogatást is biztosít.

Az esemény rangját hivatott jelezni, hogy a divat és a fodrász szakma elismert képviselői mellett elfogadta a meghívást a zsűribe Mihalik Enikő topmodell, aki kizárólag az esemény kedvéért utazott haza Budapestre.

További zsűritagok: Czakó Kinga divattervező, Szécsényi István aranykoszorús fodrász mester, Németh Ottó, a Henkel Beauty Care üzletágának igazgatója és Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség tulajdonosa.

A zsűri és a Syoss 10. születésnapi tortája

 „A professzionális hajápolás és a divat nagyon régen kéz a kézben jár. Ezért is indítottuk útjára ezt az egyedülálló kezdeményezést, hogy a fiatal tehetségeknek lehetőséget adjunk a bemutatkozásra, illetve a kiemelkedően magas pénzjutalom elnyerésére. Azt is fontosnak tartjuk, hogy a nyeremény megfelelő helyre kerüljön és hatékonyan kerüljön felhasználásra, így a győztesek útját szakmailag is segíteni fogjuk a verseny utáni időszakban” – mondta el Németh Ottó, a Henkel Beauty Care Üzletág igazgatója.

„Fenntartható értéket létrehozni”– ez a Henkelnek, a Syoss márka anyacégének filozófiája. Ezért is döntött úgy a márka, hogy a versenyt hagyományteremtő céllal indítja útjára, hogy a jövőben minél több fiatal tehetségnek lehetőséget tudjon biztosítósítani az elinduláshoz, illetve üzletének fejlesztéséhez.

Az esemény az ünnepélyes díjátadóval nem ért véget, a meghívott vendégek, a szakma és a média képviselői a versenyzőkkel együtt hajnalig mulattak a Nemzeti Galéria impozáns falai között.

A nyertes divattervező: Karsai Ági

 

A nyertes fodrász: Kis Szandra

SOCIAL MEDIA