Ismét a Hello Event a Microsoft BTL-ügynöksége

Márkák

Többkörös kiválasztási folyamatot követően megtalálta BTL-ügynökségi partnereit a Microsoft Magyarország. A vállalat 2018-ban lebonyolított meghívásos tenderét többek között a Hello Event BTL Ügynökség nyerte el, amely a rendezvényszervezési feladatok mellett egyéb BTL-feladatokat is ellát majd.

„A Hello Event csapata a minőség iránti elkötelezettségével, szenvedélyével és kreativitásával számos rendezvényünk sikeréhez járult hozzá az elmúlt években. Az ügynökségi tender egyik nyerteseként továbbra is számítunk rájuk eseményeink magas színvonalú megtervezésében és végrehajtásában” – mondta Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország marketingkommunikációs vezetője.

Az ügynökség a vállalat márkáinak rendezvényeiért, szponzorációk aktiválásáért lesz felelős.

A Hello Event a tendert már másodszorra nyerte el, és a közös munkát olyan események színesítették, mint a Future Decoded eseménysorozat vagy éppen Satya Nadella magyarországi látogatása.

Az ügynökségek kiválasztásánál fontos szempontok voltak az erős és kiemelkedő referenciák, valamint az elmúlt évek pozitív tapasztalatai. A kiválasztott ügynökségek olyan stratégiát és koncepciókat tettek le az asztalra, amelyek megfelelően fogják a Microsoft Magyarország értékeit képviselni.

SOCIAL MEDIA