Az Év Munkaadója lett a Danubius Hotels Group vezérigazgatója

Inspiráció

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját Az Év Munkaadója elismeréssel jutalmazta a VIMOSZ ez évi turisztikai évadindító gáláján. A szállodalánc vezetőjének a díj azt is jelenti, hogy a Danubius Hotels Groupnál dolgoznak az év munkavállalói.

Hagyományosan minden év február 1-jén rendezik meg és indítják el a turisztikai évadot a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének (VIMOSZ) évnyitó gáláján. A turisztikai szakma egyik legrangosabb eseményén több mint ezer idegenforgalmi szakember jelenlétében adják át „az év szakemberei” kitüntetéseket.

Kovács Balázst, a Danubius Hotels Group vezérigazgatóját Az Év Munkaadója elismeréssel jutalmazták, a február 1-jén megtartott rendezvényen. „A 12 fős szakmai zsűri a Kovács Balázs irányítása alatt a Danubius Hotels Group szállodáiban 2018-ban lezajlott jelentős beruházásokat és fejlesztéseket értékelte ezzel a díjjal. Kiemelkedő teljesítmény az is, hogy mindezen nagyszabású felújítások mellett megtartották magas szolgáltatási színvonalukat és javították eredményeiket. A Danubius Hotels Group eredményes HR-tevékenysége, a munkatársaik számára előnyös feltételeket tartalmazó kollektív szerződésük fenntartása, valamint innovatív HR-megoldásai nemzetközi színvonalúak. Szakmai titkaink éjszakája rendezvényük pedig az egész szakma számára iránymutató, pozitív kezdeményezés” – mondta el dr. Böröcz Lajos, a VIMOSZ főtitkára.

Kovács Balázs, a Danubius Hotels Group vezérigazgatója az elismeréssel

A Danubius Hotels Group 2018-ban fennállásának legnagyobb felújítási sorozatát tudhatja maga mögött. Kovács Balázs, a szállodavállalat vezérigazgatója nagyon büszke a díjra. „Számunkra ez a díj is azt jelzi, hogy 2500 munkatársunk sikeresen dolgozik nap mint nap a vendégelégedettség növelésén.”

A vezérigazgató szerint a pozitív vendégélmény alapja a pozitív munkatársi élmény, és vallja, hogy munkatársai ugyanolyan fontosak, mint vendégeik. „Tudjuk, hogy csak elkötelezett és lelkes munkatársakkal nyújthatunk minőségi szolgáltatásokat. Az elmúlt években jelentős HR-fejlesztésekbe kezdtünk bele, melyeket a jövőben is folytatunk. Továbbra is figyelmet fogunk fordítani a személyzeti terek megújulására, a minőségi személyzeti étkezésre, a fenntartható cafeteria-rendszerre és az utánpótlás-nevelésre. Fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink részt vehessenek szakmai versenyeken, és örömmel támogatjuk a felsőfokú tanulmányaikat, valamint tréningjeiket. Ez az elismerés kifelé is jelzi, amit mi tudunk, hogy csapatunk egy profi, összetartó, megbízható, innovatív, a problémákat megoldó közösség. A díj számomra azt jelenti, hogy nálunk, a Danubius Hotels Groupnál, dolgoznak az év munkavállalói. A Danubius sikereit, így ezt a díjat sem érhettük volna el lojális és a munkájukat lelkiismeretesen végző kollégáink nélkül, köszönjük nekik!”

SOCIAL MEDIA