Szerződést hosszabbított a FilmBox és a Tarr Kft.

Piac

2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.

A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek a Tarr MobilTV applikáción keresztül. Az említett négy csatornán kívül a Platina Mix, Mix és Filmkalauz csomagokban a FilmBox Plus is megtalálható a szolgáltatónál, illetve az SPI tematikus csatornája, az Eroxxx HD kapott még helyet a kínálatban.

„Partnerkapcsolatunk a Tarr Kft.-vel gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

A FilmBox-csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat földrészen több mint 30 csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg tizennégy érhető el. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

A Tarr Kft. szolgáltatási területének szinte 100 százalékán digitális minőségben juttatja el kínálatát előfizetőihez. Három nagy csomag mellett tematikus kis csomagok színesítik palettáját, ezekben kaptak helyet az SPI/Filmbox Magyarország csatornái is. „Számunkra is értékesek ezek a tartalmak – nyilatkozta Tarr János, a kft. ügyvezetője. – Célunk, hogy előfizetőink elégedettek legyenek, és minél többen megtalálhassák az őket érdeklő csatornákat. A reklámmegszakítás nélküli tévézés külön érték a mai világban, úgy gondoljuk, hogy ezt ügyfeleink is kedvelik, a mobilitás pedig azt az igényt próbálja kielégíteni, hogy a tévézés már ne csak az otthoni kikapcsolódást jelentse.

Az SPI International

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv-csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., Tandem és számos további, elismert és minőségi tartalmakat előállító cég.

SOCIAL MEDIA