Szerződést hosszabbított a FilmBox és a Tarr Kft.

Piac

2019-ben is folytatódik az együttműködés az SPI / FilmBox Magyarország és a Tarr Kft. között. A két fél közel tíz éve áll üzleti kapcsolatban.

A FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox Family és FilmBox Extra HD a Tarr Kft. FilmBox Prémium nevű csomagjában érhetők el, melynek előfizetői a több száz kiemelt tartalmat kínáló FilmBox On Demand szolgáltatáshoz is hozzáférnek a Tarr MobilTV applikáción keresztül. Az említett négy csatornán kívül a Platina Mix, Mix és Filmkalauz csomagokban a FilmBox Plus is megtalálható a szolgáltatónál, illetve az SPI tematikus csatornája, az Eroxxx HD kapott még helyet a kínálatban.

„Partnerkapcsolatunk a Tarr Kft.-vel gyümölcsözőnek bizonyult, ezért közös megállapodással úgy döntöttünk, hogy folytatjuk az eddigi munkát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a jövőben is izgalmas csatornákat és tartalmakat biztosíthatunk nézőink számára ezen a platformon” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International regionális operatív igazgatója.

A FilmBox-csatornák üzemeltetője az SPI International, amely közel 20 éve meghatározó szereplője a független filmpiacnak. Az SPI International hat földrészen több mint 30 csatornát üzemeltet, melyekből Magyarországon jelenleg tizennégy érhető el. Az egyes csatornák önálló, egymástól független műsorkínálattal rendelkeznek, a nézők pedig reklámmegszakítás nélkül élvezhetik a különféle tartalmakat a nap huszonnégy órájában.

A Tarr Kft. szolgáltatási területének szinte 100 százalékán digitális minőségben juttatja el kínálatát előfizetőihez. Három nagy csomag mellett tematikus kis csomagok színesítik palettáját, ezekben kaptak helyet az SPI/Filmbox Magyarország csatornái is. „Számunkra is értékesek ezek a tartalmak – nyilatkozta Tarr János, a kft. ügyvezetője. – Célunk, hogy előfizetőink elégedettek legyenek, és minél többen megtalálhassák az őket érdeklő csatornákat. A reklámmegszakítás nélküli tévézés külön érték a mai világban, úgy gondoljuk, hogy ezt ügyfeleink is kedvelik, a mobilitás pedig azt az igényt próbálja kielégíteni, hogy a tévézés már ne csak az otthoni kikapcsolódást jelentse.

Az SPI International

Az SPI International több mint húsz éve az egyik vezető nemzetközi szolgáltató a mozifilmek és televíziós műsorok területén. Jelenleg 41 országban, összesen 34 tv-csatornával, különleges VOD könyvtárral, valamint 25 millió előfizetővel rendelkezik. A vállalat szorosan együttműködik olyan más cégekkel, mint a Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathe, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, BBC, ITV, Beta, Freemantle Corp., Tandem és számos további, elismert és minőségi tartalmakat előállító cég.