Új marketingigazgató a Providentnél

Karrier Kiemelt

Január 21-től Fülöp Gábor irányítja a Provident Pénzügyi Zrt. marketingigazgatóságának a munkáját, Dudás Krisztinát váltva a terület élén.

Fülöp Gábor 2010-től termékfejlesztési vezetőként dolgozott a pénzügyi vállalatnál, majd 2014-től a vállalatcsoport nagy-britanniai központjában a nemzetközi marketingcsapat termékfejlesztéssel kapcsolatos tevékenységét koordinálta. A szakember korábban a Vodafone Magyarország Zrt.-nél, illetve a Magyar Telekom Nyrt.-nél töltött be vezető pozíciókat.

Az újonnan kinevezett marketingigazgató célja, hogy a vállalat márkaértékét tovább erősítse a pénzügyi szektorban és a marketingcsapat a jövőben is hatékonyan járuljon hozzá a vállalat üzleti sikereihez.

A Provident Pénzügyi Zrt.-ről:

A Provident Pénzügyi Zrt. az International Personal Finance (IPF) nemzetközi pénzügyi vállalatcsoport égisze alatt működik, Magyarországon immár 18 éve meghatározó szereplője a személyi kölcsönök piacának. A londoni és a varsói tőzsdén jegyzett IPF tizenegy országban 2,4 millió ügyféllel rendelkezik. A magyar Provident 3000 munkavállalója révén 230 000 ügyfelet szolgál ki, 90 százalék feletti ügyfél-elégedettséggel. Elsősorban kis összegű, rövid futamidejű, heti törlesztésű kölcsöneiről ismert; a hagyományos, átutalással folyósított személyi hitel mellé a magyar piacon egyedülálló módon opcionális otthoni kiszolgálást is kínál ügyfeleinek. Az elmúlt években összesen 9 alkalommal nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat (személyes, telefonos és digitális ügyfélkiszolgálás kategóriákban), hatszor ítélték meg számára a Superbrands minősítést, két alkalommal a Magyarország Legjobb Munkahelye címben részesült, a kelet-közép-európai régió hatodik legjobb munkahelyének választották, és a Gallup Intézet a világ harminckét legjobb munkáltatója közé sorolta (Great Workplace Award). A vállalat kiterjedt társadalmi felelősségvállalás programot működtet: a munkatársak a vállalat fennállása óta több mint 75 000 munkaórában segítettek önkéntesként oktatási, egészségügyi és szociális intézményeket szerte az országban. 2014-ben a Provident Pénzügyi Zrt. a Figyelő hetilappal közösen megalapította a Provident Társadalmi Hasznosság Díjat. Az elismerés azzal a céllal jött létre, hogy tevékenységükkel a társadalom egészére pozitív hatást gyakorló, más vállalkozások számára példát mutató cégeket ismerjen el.

 

SOCIAL MEDIA