Stratégiai együttműködésre lép az LG és a Landing AI

Márkák

Stratégiai partnerséget kötött az LG Electronics (LG) és a Szilícium-völgyben indult startup cég, a Landing AI. Dr. I. P. Park, az LG elnöke és technológiai vezetője, valamint dr. Andrew Ng, a Landing AI vezérigazgatója a 2019-es CES szakkiállításon, Las Vegasban írta alá a megállapodást.

A két vállalat a mesterségesintelligencia-fejlesztések során arra fog törekedni, hogy növelje az LG termékek versenyképességét és új üzleti együttműködési modelleket alakítson ki. A Landing AI ehhez olyan gépi vizualizációs eszközökkel és algoritmusokkal járul hozzá, amelyek az emberi szemnél jóval részletesebb képi megjelenítésre képesek.

Dr. I. P. Park és dr. Andrew Ng

„A mesterséges intelligencia igen változatos lehetőségeket kínál a gyártásban. Partnerségünk az LG-vel nemcsak az AI-funkciókkal ellátott, forradalmi termékek fejlesztése iránti elkötelezettségünket demonstrálja, hanem a mesterséges intelligencia jövőjéről alkotott víziónkat is” – mondta a korábban a Baidu keresőportál vezető kutatójaként és a Google Brain alapítójaként ismert dr. Ng, a Landing AI vezérigazgatója.

Dr. Ng nézeteit hangsúlyozva Dr. Park elmondta: „Várakozással tekintünk együttműködésünkre a Landing AI-val, melynek nyomán még fejlettebb mesterségesintelligencia-megoldásokon keresztül tehetjük kényelmesebbé vásárlóink mindennapi életét.”

SOCIAL MEDIA