Limitált téli csomagolásban a Törley Excellence

Márkák

A hazai pezsgőpiac egyértelműen élénkül, de a magyar pezsgőfogyasztásra továbbra is jellemző a szezonalitás az éves mennyiség közel felét novemberben és decemberben vásárolják meg. A piacon megfigyelhető egy uptrading folyamat, azaz a fogyasztók 2014-től egyre tudatosabban döntenek egyre inkább a magasabb árfekvésű, jó minőségű pezsgők mellett.

A Törley termékfejlesztésében a fajtapezsgők erőteljesebb megjelenése mutatkozik, illetve pezsgőspecialitásokkal örvendeztetik meg a különlegességek szerelmeseit mind a csomagolás, mind az ízvilág tekintetében.

Az ünnepekre való tekintettel a nagy népszerűségnek örvendő, fehér palackos Törley Excellence fajtapezsgő termékcsaládja elegáns, limitált, hópelyhes téli csomagolásban kerül forgalomba.

A száraz pezsgők kedvelőinek készül az Excellence Chardonnay extra sec, a különlegesen száraz kategória képviselőjeként. Alapbora a pezsgőkészítésben klasszikusnak számító chardonnay, mely a friss szőlő szépségeit hordozza magában. Fajtapezsgőként chardonnay alapbor friss, üde savai csodálatos illat- és zamatanyagai köszöntik a száraz pezsgők kedvelőit.

Az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek körében nagy népszerűségnek örvendő Excellence Sárgamuskotály doux különlegessége, hogy sárgamuskotály szőlő borából készül, és az édességi kategória kialakításához friss sárga muskotálymustot is alkalmaznak a pezsgőmesterek.

Az Excellence Pinot Noir egy száraz rosé pezsgő, amelyet az üde, friss, gyümölcsös ízek és a finom eloszlású buborékok és csodálatos színvilág tesz az ínyencek számára kedveltté. Könnyű szárnyas- és halételek, pikáns desszertek kísérőjeként, és aperitifként is kitűnő választás.

Irány Champagne

A Törley Pezsgőpincészet nyereményjátékot hirdetett Irány Champagne címmel 2018. november 1. és december 31. között. A promóció fődíja egy kétszemélyes, 3 napos, 2 éjszakás utazás teljes ellátással 2019 tavaszán a pezsgők hazájába, Champagne-ba. A szerencsés nyertes vezetett túra keretében ellátogathat minimum két híres pezsgőházba is, ahol megismerkedhet a pezsgőkészítés kulisszatitkaival és megkóstolhatja a világhírű champagne-okat. A nyereményjátékban való részvétel feltétele két darab 0,75 l-es Törley pezsgő megvásárlása, melyből legalább egy palackban erjesztett, valamint a vásárlást igazoló blokk adatainak feltöltése a www.törleypillanatok.hu weboldalra.