Globális siker a hazai fejlesztésű játékszoftver

Hírek

Overwatch-játékosok százai várták világszerte az Omnicoach, a világ első, mesterséges intelligencia alapú coaching szoftverének startját, amelynek első száz, értékesítés előtti különleges csomagjai alig több mint egy nap alatt elfogytak. A magyar fejlesztésű szoftver egyedülálló, hiszen a statisztikák mellett összetett tréningprogramot nyújt a kezdő és haladó játékosoknak, lehetőséget adva nekik a fejlődésre, egy valódi coach árának a töredékéért. A nemzetközi értékesítés december 7-én indul, a fejlesztők pedig az USA-ból, Kanadából, Németországból és Franciaországból számítanak a legnagyobb érdeklődésre.

Az Egyesült Államok, Kanada és Nagy-Britannia játékosai érdeklődtek a legnagyobb számban a világ első mesterséges intelligencia alapú coach szoftvere iránt. Az Omnicoach decembertől a világ minden táján elérhetővé válik, ami egyedülálló módon segíti a kezdő és haladó Overwatch játékosokat a fejlődésben. „Az első száz Omnicoach-felhasználóval nagyon aktív volt a kapcsolatunk, és a tapasztalataink alapján rengeteg új funkcióval egészítettük ki a felületet. Ilyen például a nemrég debütált Overwatch-karakterhez, Ashehez kapcsolódó külön elemzésünk, de hasonló friss, folyamatban lévő fejlesztés a játékmenet legfontosabb részeit összegző navigációs panel is. A rendszer hatékonyságát mutatja, hogy a kezdeti kétezer tipp alig másfél hónap alatt négyszáz új javaslattal bővült” – mondta Alienteavend, az Omnicoach vezető Overwatch-edzője.

Az első száz felhasználót 13 országból igazolta az Omnicoach. „A legnagyobb előfizetői bázisra az e-sportban hagyományosan erős országokból, így például az USA-ból és Németországból számítunk. A novemberi, limitált csomagok értékesítése során viszont jól láthatóvá vált, hogy a fejlődési lehetőség egyre több ország játékosait foglalkoztatja. A szoftverünk pedig jó lehetőséget kínál számukra, hiszen fejlődés tekintetében nemcsak a stratégiai gondolkodást segíti vagy ösztönöz gyorsabb reakciókra, de hozzájárul a csapatjátékos attitűd fejlesztéséhez is. Ez pedig különösen fontos az olyan játékokban, mint az Overwatch” – tette hozzá IronDan, az Omnicoach egyik alapítója.

Az Omnicoach által készített komplex javaslatcsomag (statisztikák, tippek és gyakorlófeladatok összessége) megbízhatóságát az Omnicoachban működő kétpilléres elemzési környezet biztosítja: a szoftver a hagyományos képelemzést tanulással kombinálja, ezért sosem látott részletességgel képes személyre szóló javaslatokat adni. A szoftver demo oldalán bárki megismerheti a rendszer előnyeit. Az Omnicoach szoftver nemzetközi értékesítése december 7-én indul, a fejlesztők pedig a közeljövőben szeretnék bővíteni a szoftver által elemezhető játékok listáját.

SOCIAL MEDIA