Jótékonysági futás Mikulás előestéjén

Inspiráció

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány és az AKUT szakasz kommunikációs közösség december 5-én jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját mindazokkal a betegekkel, egészségügyi szakdolgozókkal és orvosokkal, akik ezt az éjszakát kórházban töltik. A futócsapat 4 + 1 meglepetés kórházba viszi el a Mikulás-csomagokat.

A jótékonysági futás a Mikulás-nap üzenetét fordítja le az egészségügy nyelvére. A gyógyszerek, a műszerek, az orvostudomány fejlődése sok ember életét menti meg nap mint nap. Miközben a technika bűvöletében élünk, sosem szabad elfeledkezni a mosoly erejéről, az empátiáról, az emberi gesztusokról, amelyek az emberséges, jól működő egészségügyet megalapozzák. A Mikulás-csapat ezt a mosolyt viszi el 4 + 1 kórházba az ajándékcsomagokkal együtt. A Mikulás-csomag tartalma is lehet egészséges, erről partnerünk, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége gondoskodik.

A 7 kilométeres futás 18 órakor indul a Nagyvárad térről!

Az első állomás a Heim Pál Országos Gyermekgyógyintézet, majd az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet, az Uzsoki utcai kórház, végül a Bethesda Gyermekkórház +1.

Az érdeklődők a Facebookon meghirdetett Mosolyt a kórházakba eseményhez tudnak csatlakozni, ahol az eseményről részletes információt kapnak.

November 30-ig várjuk azon partnerek (cégek, magánszemélyek, sajtó képviselői, intézmények, civil szervezetek, stb.) jelentkezését, akik adományaikat szeretnék betenni a Mikulás-csomagba: cukrot, diót, mogyorót, egyéb finomságokat, ajándékokat, amelyeknek örül a kórházban lévő gyermek és felnőtt, beteg, orvos, szakdolgozó.

Köszönjük a csatlakozó cégek, magánszemélyek támogatását, akik futnak velünk vagy/és ajándékkal támogatják az akciót:

Állami Egészségügyi Ellátó Központ, AMC Networks Central Europe, Béres Gyógyszergyár, Coca-Cola Magyarország, Hunorganic Kft., Eisberg Hungary, Kométa 99 ZRt., Nestlé Hungária, OGYÉI, RTL Magyarország, Springmed Kiadó, Unilever Food Solutions, Stern Communications.

A partnerek jelentkezését az alábbi e-mail címen várjuk: info@21.no.hu.

SOCIAL MEDIA