Cukorbomba az Árkádban

Hírek Inspiráció Kiemelt

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége különleges akcióval készült a november 14-i diabétesz világnapra. Ezen a napon ugyanis egy Cukorbombát helyezett ki az Örs Vezér terén található ÁRKÁD bevásárlóközpontban. Az aktivitást a Mediatorral közösen, a SANOFI támogatásával valósította meg az Szervezet míg az ÁRKÁD biztosította a helyszínt.

A cukorbombán helyet kapott egy digitális display, amely az indítástól kezdve folyamatosan visszaszámolt. A résztvevők feladata volt, hogy időben helyes válaszokat adjanak az egészséges életmóddal, diabétesszel és annak megelőzésével kapcsolatos kérdésekre, hogy elkerüljék a cukorbomba felrobbanását.

A ketyegő cukorbomba üzenete, hogy mindenkinek még ma kell tennie azért, hogy megakadályozza annak felrobbanását – azaz megfelelő ismeretekkel rendelkezzen annak érdekében, hogy a túlzott cukor – vagyis a szénhidrátfogyasztás okozta túlsúly és elhízás jelentős kockázatot jelent a 2-es típusú diabétesz kialakulásában. A helyszínen ingyenes vércukorszint-mérésre is lehetőség volt a 77 Elektronika Kft. támogatásával.

A Cukorbomba a Mediator kreatív koncepciója alapján készült el, és az ügynökség felelt a megvalósításért is. Emellett szintén az ügynökség segíti a CEOSZ november 24-én megrendezésre kerülő éves, érintetteknek és érdeklődőknek szóló laikus rendezvényének a kommunikációját is, amelynek során kreatív, social és PR feladatokat látnak el.

A Mediator tavaly novemberben kezdte meg együttműködését a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségével (CEOSZ), amelynek keretében az ügynökség pro bono segíti a Szövetség országos aktivitásainak kreatív, sajtó és közösségi média kommunikációját.

SOCIAL MEDIA