Vetítés az Agora Budapest virtuális alapkőletételén

Piac

360°-os 3D „project mapping show-n” keltették életre az az Árpád híd lábánál épülő Agora Budapest központi terét a beruházás virtuális alapkőletételi eseményén. A HB Reavis projektbemutatóját egy 15 méter magas, külön erre az alkalomra épített dóm belső falára vetítették. A koncepció, a szervezés és a rendezvény lebonyolítása az Ogilvy és az Offline Group munkája.

A helyszínt, amelyben park és a rendezvény ideje alatt is működő pop-up üzletek is helyet kaptak, ötven ember egy héten keresztül építette. Magyarországon egyébként első alkalommal építettek dómot építési konténerek tetejére, amelynek 22 munkaórán át tartó elhelyezésén egy 60 tonnás daru is dolgozott. A HB Reavis számára kifejezettem fontos volt egy olyan közösségfókuszú esemény megvalósítása, amely egyedi és innovatív a hazai ingatlanpiacon.

A HB Reavis fejlesztésében a Váci úti irodafolyosóban épülő, a londoni MAKE Architects és a hazai FINTA Stúdió tervezte Agora Budapest beruházás több mint 130 ezer négyzetméter bérbe adható iroda és kiskereskedelmi területet foglal majd magába. A 2023-ra elkészülő épületekben 12 ezer ember dolgozhat majd. A beruházás első épületegyüttesét 2019 végén adják át.

SOCIAL MEDIA