Hatodik évaddal tér vissza a Három hónap jegyesség a TLC-re

Tejszínhub

A sorozat a hatodik évaddal tér vissza a képernyőre mától minden szerdán este nyolckor. A műsorban szereplő hat szerelmespárt egy földrész és több tenger választ el egymástól, ám ők mindent kockára tesznek annak érdekében, hogy minél hamarabb egybekeljenek: mindössze 90 napjuk van arra, hogy mindenkinek bebizonyítsák igaz szerelmüket és megházasodjanak, különben a vízum lejárta után búcsúzniuk kell egymástól.

A sorozat a Három hónap jegyesség – a kezdetek című műsor spinoffja, ami jelenleg a második évadával az egyik legnépszerűbb show a franchise-ok történetében, így a TLC a vasárnap esték első számú női tartalmakat előállító műsorszolgáltatójává lépett elő.

A párok, akik életét az új szezonban végigkövethetjük:

Kalani, 29 (Orange megye, Kalifornia) és Asuelo, 23 (Szamoa)

Kalani Asuelóval akkor találkozott, amikor nyaralni volt Szamoán, Asuelo pedig abban a hotelben dolgozott, ahol a lány is megszállt. Kalani – aki mormon vallású, és egész életében arra nevelték, hogy szüzességét a házasságig tartogassa – lefeküdt Asuelóval, és teherbe esett. Asuelo ezzel a történettel nem a legjobb benyomást tette a lány családjára, főleg az édesapára, aki nem bízik a fiúban. Most egy öt hónapos terhes nővel a háta mögött a fiúnak 90 napja van arra, hogy leküzdje az előttük álló akadályokat annak érdekében, hogy szerelmével együtt lehessenek.

Eric, 40 (Baraboo, Wisconsin) és Leida, 29 (Indonézia)

A háromgyerekes, elvált apa, Eric, és Leida azután találkoztak, hogy a férfi egy nemzetközi oldalon posztolt egy társkereső hirdetést. Azonnal egymásra kattantak, és a legtöbb idejüket az egymással való videóchatelés töltötte ki, amíg Eric végül elutazott Indonéziába, hogy személyesen találkozzon Leidával, aki egy igen gazdag, felsőközéposztály-beli környéken lakik a szüleivel. Mindössze két nappal később Eric megkérte Leida kezét, és most épp a lány Amerikába költözésén dolgoznak. Eric abban reménykedik, hogy Leida és a fia, illetve az ő gyerekei majd jól kijönnek egymással és egy boldog családként tudnak együtt élni. A köztük lévő nagy korkülönbség miatt viszont Eric gyerekei gyanakvóak Leida igazi szándékait illetően. Ráadásul Eric tisztában van vele, hogy a nő számára a megszokott luxus miatt kihívás lesz majd az ő középosztálybeli életéhez hozzászoknia.

Jonathan, 32 (Lumberton, Észak-Karolina) és Fernanda, 19 (Mexikó)

Jonathan és Fernanda egy klubban találkoztak Mexikóban, aminek hatására Jonathan három nappal meghosszabbította a kirándulását. Nem gondolta volna, hogy bárkivel is találkozik az útja során, aki megfogná, így mindenkit sokkolt – őt magát is –, amikor mindössze három hónap után megkérte Fernanda kezét. Jonathan eddig viszonylag szabados életet élt, így most fel kell készülnie arra, hogy milyen, amikor mással osztja meg az életét. Fernanda azzal viccelődik, hogy Jonathan elveszi tőle a fiatalságát és megpróbálja magához láncolni ilyen zsenge korban, Jonathan viszont azon gondolkodik, hogy a 12 év korkülönbség nem fogja-e a kapcsolatuk végét jelenteni.

Ashley, 31 (Mechanicsburg, Pennsylvania) és Jay, 20 (Jamaika)

Ashley akkor találkozott Jayjel amikor egy barátnője esküvőjére érkezett Jamaikába. A lány épp a barátaival szórakozott egy bárban, amikor megismerkedtek. Ashley nem gondolta volna, hogy újra beszélnek majd, de Jay megkereste őt a neten. Hat hónappal később Ashley meglátogatta Jayt, és mindössze nyolc nap után a fiú megkérte a kezét. Ashley-nak korábban már volt két felbontott eljegyzése, így most reméli, a harmadik örökre szól, és mindannak ellenére, hogy Jay ennyire fiatal és bohó, bízik abban, hogy a fiú meg tud komolyodni, így végre ő is leállhat a nagy szerelem keresésével.

Colt, 33 (Las Vegas, Nevada) and Larissa, 31 (Brazília)

Coltnak nem igazán volt szerencséje eddig az amerikai nőkkel, így elhatározta, hogy máshol keresi az igazi szerelmet, így akadt rá a brazil bombázó Larissára a neten. Mindketten elutaztak Mexikóba, hogy találkozhassanak, Colt pedig öt nappal később megkérte a lány kezét. Colt egy igazi anyuka pici fia típus, hozzá van szokva, hogy az édesanyja gondoskodik helyette mindenről, így most mindkettőjüknek nagy áldozatokat kell hozni annak érdekében, hogy Larissának helyet biztosítsanak az életükben. Colt aggódik, hogy Larissa nem teljesen érti, hogy amerikainak lenni nem jelent egyet a nagy költekezésekkel, Colt családja pedig attól fél, hogy Larissa talán csak felhasználja Coltot arra, hogy Amerikában telepedhessen le.

Steven, 20 (Bowie, Maryland) és Olga, 20 (Oroszország)

Amikor Olga és Steven a tengerparton találkoztak, Olga csak a nyár folyamán tartózkodott az USA-ban, és mindketten csak a kalandot keresték a másikban. Másfél hónappal később Olga teherbe esett, ami egy olyan spirálba taszította őket, aminek hatására át kellett gondolniuk a könnyű nyári románcként indult kapcsolatukat. Amikor Olga visszautazott Oroszországba, megbeszélték, hogy együtt folytatják, Steven pedig eljegyzi Olgát, és Amerikába költözteti, hogy ott neveljék fel közösen a babát. Steven hétéves volt, amikor az édesapja meghalt, így a fiú mindenképpen jelen szeretne lenni a fia életében, megadni neki azt, ami neki sose adatott meg. A fiatal pár úgy gondolja, hogy az egyetlen megoldás a K-1 vízum, de vajon Olga vízumkérelme elbírálásra kerül majd, mielőtt Stevennek haza kell utaznia?

November 14-től szerdánként 20 órakor

A sorozatban szereplő nemzetközi párok számára a szerelem valóban nem ismer határokat. Kapcsolatukat azonban minden eddiginél nagyobb próba elé állítja, amikor a K-1 vízum átvétele után beutaznak az Egyesült Államokba, hogy először találkozzanak személyesen leendő párjukkal. A vízum 90 napig érvényes. Ha ez alatt nem kötnek házasságot, a pár külföldi tagjának távoznia kell az USA-ból, és vissza kell térnie a hazájába. Nemcsak együtt kell élniük, de le kell küzdeniük a nyelvi akadályokat, a kulturális különbségeket és a barátok és családtagok kételkedő hozzáállását. A számláló attól a pillanattól ketyeg, hogy a pár külföldi tagja belépett az USA területére. A sorozat nyomon követi a határokon átívelő romantikus szerencsejáték szereplőinek életét, ahogy közös életükre készülnek – akárhogy is alakuljon sorsuk. A tét óriási, hiszen ezeknek a bizonytalan kapcsolatban élő pároknak egész életükre kiható döntést kell hozniuk. Vajon legyőzi-e szerelmük a köztük lévő földrajzi távolságot?

A műsor promó videója az alábbi linken található.

SOCIAL MEDIA