Újdonsággal kezdte a novembert a Women’secret

Márkák

November 2-án megnyílt a tizedik magyarországi Women’secret üzlet a Duna Plaza földszintjén. A közel 130 négyzetméteres boltba a spanyol fehérneműmárka legújabb kollekciói is megérkeztek a brand védjegyéhez illeszkedő, egyszerre kényelmes és nőies darabokkal.

A hűvös késő őszi napokkal összhangban a kínálatban megjelentek a szezon legkényelmesebb hálóruhái, kifinomult pasztellszínekben és kockás mintázattal, illetve a puha, polárgyapjú pizsamák bájos figurákkal. Emellett természetesen megtalálhatók a márka egyszerre komfortos és elegáns fehérneműi, a klasszikus daraboktól kezdve az érzéki, csipkés fazonokig. A Harry Potter sorozat rajongói pedig könnyen a varázsvilágban találhatják magukat a legújabb tematikus pizsamákban és kiegészítőkben.

A Women’secretnek jelenleg 10 üzlete van Magyarországon, Budapest mellett Debrecenben, Nyíregyházán és Szegeden. A divatmárka még ebben a hónapban tovább terjeszkedik: november 10-én új üzlet nyílik a pécsi Árkádban, majd a hónap végén a budapesti Corvin Plazában is. Ráadásul jelentős akcióval várja vásárlóit a márka: november 18-ig minden hálóruhára 30 százalékos kedvezmény jár, a legújabb kollekciók termékeire is.

SOCIAL MEDIA