Camilla Cabello tarolt az MTV EMA-n

Tejszínhub

Idén is nagyot szólt az év egyik leggrandiózusabb zenei díjátadója. A 2018-as MTV EMA-n, Bilbaóban a lehengerlő fellépések és a sztárdömping mellett a társadalmi felelősségvállalásra hívták fel a figyelmet az MTV EMA Generation Change Award révén. Az est abszolút győztese Camilla Cabello lett, aki négy elismeréssel zárta a bulit.

Camilla Cabello

A nagyszabású díjátadó gálát Nicki Minaj nyitotta meg vadonatúj slágerével, a Good Formmal, Janet Jackson, az idei Global Icon Award nyertese pedig egy igazán különleges válogatást adott elő leghíresebb számaiból, felölelve 40 éves karrierjét. A sztárdömping közben Camilla Cabello négy EMA-szobrocskát vitt haza, a Legjobb Előadó, Legjobb Dal, a Legjobb Videó díját a Havana című világslágeréért, valamint az Egyesült Államok Legjobb Hazai Előadója díját. Az est folyamán Hailee Steinfeld műsorvezetése mellett színpadra lépett a Panic! At The Disco, a Muse, Jason Derulo, Halsey, Marshmello, Anne-Marie és Bebe Rexa, aki I’m a Mess című slágerét egy fürdőkádban adta elő több mint száz táncossal a színpadon.

Hailee Steinfeld

Először az idei gálán adták át az MTV EMA Generation Change Awardot, támogatva a világért harcoló fiatalokat, öt 26 év alatti reménység kapta az elismerést a vörös szőnyegen. A győztesek egy olyan generáció tagjai, akik a világ legégetőbb problémái ellen harcolnak, mint a globális felmelegedés, a menekültek helyzete és a gyermekházasság. Az MTV EMA 2018-as magyar nyertese a Follow The Flow lett a nézői szavaztok alapján, így ők képviselhették Magyarországot a nemzetközi gálán. A magyar rajongók közel egy hónapon keresztül adhatták le szavazatukat kedvencükre, a Follow The Flow mellett a Wellhello, a Halott Pénz, a Margeret Island és Caramel egyaránt esélyesként indult az elismerésért.

Janet Jackson

2018 MTV EMA NYERTESEI

LEGJOBB ELŐADÓ

Camila Cabello

LEGJOBB VIDEÓ

Camila Cabello – Havana

LEGJOBB DAL

Camila Cabello – Havana

LEGJOBB POP

Dua Lipa

LEGJOBB FELTÖREKVŐ

Cardi B

LEGJOBB STÍLUS

Nicki Minaj

Nicki Minaj

LEGJOBB HIPHOP

Nicki Minaj

LEGJOBB ÉLŐ

Shawn Mendes

LEGJOBB ROCK

5 Seconds Of Summer

LEGJOBB ALTERNATÍV

Panic! At The Disco

LEGJOBB ELEKTRONIKUS

Marshmello

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR

BTS

LEGJOBB WORLD STAGE

Alessia Cara – MTV Spotlight @ Hyperplay, Szingapúr 2018

LEGJOBB PUSH ELŐADÓ

Grace VanderWaal (2017 december)

LEGJOBB MAGYAR ELŐADÓ

Follow The Flow

Bebe Rexa

EMA GENERATION CHANGE

Sonita Alizadeh (21) Afganisztán

Mohamad Aljounde (17) Libanon

Ellen Jones (20) Egyesült Királyság

Xiuhtezcatl “X” Martinez (18) USA

Hauwa Ojeifo (26) Nigéria

SOCIAL MEDIA