Négy indok, hogy frissítsd a Vibered

Márkák

Sokszor előfordul, hogy elutasítjuk a felajánlott frissítéseket alkalmazásainkhoz, vagy későbbre tartogatjuk a megfelelő pillanatot, pedig ilyenkor az azonnali telepítés javasolt. Ha kivárunk, nemcsak az új és izgalmas funkciókról maradunk le, de az alkalmazás megfelelő működése és ezáltal a felhasználói élmény is veszélybe kerülhet. A legújabb verzió a lehető legjobb teljesítményt, a stabilitást és a biztonságot nyújtja, így már ezekért is megéri pár percet szánni arra, hogy kedvenc alkalmazásunk mindig naprakész legyen.

Az utóbbi idők Viber-frissítései egyre több és újabb lehetőséget vezettek be a hatékony, könnyű és ingyenes kommunikáció érdekében. Fedezd fel lépésről lépésre, hogy a Viber milyen új eszközöket és funkciókat tartogat számodra, és használd ki az általuk nyújtott előnyöket.

1. A Community mindenkié

A Viber bemutatta egyik legmenőbb funkcióját, amellyel bárki létrehozhatja saját Communityjét. A Viber Communities egy olyan csoportos beszélgetés, amelyben szinte korlátlan számú résztvevő válthat üzenetet és léphet interakcióba egymással, ráadásul még több hasznos funkciót kínál, mint bármelyik eddigi Viber-csoport. Egy új Community létrehozása rendkívül egyszerű. Kezdésnek koppints az Új Community gombra, majd válaszd ki azokat a személyeket, akiket hozzá szeretnél adni a beszélgetéshez, végül add meg Community nevét. Az új platformon élőben oszthattok meg egymással bármit, amit csak szeretnétek, valamint a tagokhoz különböző szerepeket és többszintű moderációs funkciókat rendelhetsz. Próbáld ki: indítsd el a Vibert, és koppints az Új üzenet létrehozása gombra, majd válaszd ki a Új Community lehetőséget, és vessétek bele magatokat a virtuális eszmecserébe. A funkció elérhető Androidon és iOS-en.

2. Üzenetek módosítása

Végre megérkezett a funkció, amelyre mindannyian vártunk! Véletlenül a küldésre nyomtál, még mielőtt a végére értél volna az üzenetírásnak? Esetleg kiegészítenéd az üzeneted, amelyet egy átbulizott éjszaka után küldtél? Szeretnéd kijavítani a nyelvi hibákat? Semmi baj, bárkivel előfordulhat. A Viber új funkciójával megváltoztathatjuk elküldött és kézbesített üzeneteinket, így a másik fél biztosan azt az üzenetet kapja, amelyet eredetileg neki szántunk. Nem kell többé magyarázkodnod az elküldött üzeneteiddel kapcsolatban, csak válaszd ki a módosítandó üzenetet, és egy koppintással átírhatod. A funkció elérhető Androidon és hamarosan iOS-en is.

3. Fordítás

A Viber legutóbbi frissítése immár segít megoldani a nyelvi akadályokat is. Számos applikáció tartalmaz fordítóprogramot, azonban élő kommunikációt biztosító alkalmazásnál erre még nem volt példa. Csupán egy gombnyomás, és egy szempillantás alatt folyékonyan és magabiztosan beszélgethetsz másokkal, függetlenül attól, hogy milyen nyelvet beszélnek. Akár egy utazásoddal kapcsolatban merül fel kérdésed, vagy aggódsz házi kedvenced egészsége miatt, a Communityben bárkivel megoszthatod észrevételeid a világ minden tájáról, akár az anyanyelveden is. Lépd át a kellemetlen nyelvi korlátokat anélkül, hogy egy újabb memóriaigényes alkalmazást kelljen telepítened okostelefonodra.

Tegyél egy próbát: koppints hosszan egy üzenetre, amíg megjelenik az üzenetbeállítások ablak, majd válaszd ki a Fordítás opciót. Ezután az üzenet automatikusan a Vibered alapértelmezett nyelvén jelenik meg, de tetszőlegesen te magad is kiválaszthatod, hogy melyik nyelvre szeretnéd lefordíttatni. A funkció elérhető Androidon és hamarosan iOS rendszereken is.

4. Olvasatlan üzenetek

Ez a funkció azoknak lehet a leginkább hasznos, akik a Viber desktop verzióját főként üzleti kommunikációra használják. Ha üzeneteid érkeznek, miközben elfoglalt vagy, ezek mindaddig a lista tetején maradnak, amíg meg nem tudod nyitni őket. Nézd meg: vidd a kurzort a Csevegések fülre, majd kattints a kis háromszög ikonra, és válassz a következő lehetőségek közül:

a) Alapértelmezett sorrend (ekkor üzeneteid beérkezési sorrendben jelennek meg);

b) Olvasatlan üzenetek a lap tetején (ebben az esetben a Viber az olvasatlan üzeneteket mindig a lap tetején tárolja, így utólag is értesülhetsz a téged és a többieket érintő legfontosabb hírekről és eseményekről);

c) Üzenetek megjelölése olvasottként (ez akkor praktikus, ha az üzenetek tartalmáról elolvasásuk nélkül értesültél, és többé már nincs szükséged az olvasatlan üzenetekre a chatképernyődön).

Ha időben szeretnéd megosztani másokkal a jó híreket, kipróbálni a legújabb funkciókat vagy naprakész lenni a legtrendibb divattal, akkor érdemes mihamarabb telepítened a legújabb frissítéseket. Üzenj barátaidnak, kollégáidnak vagy akár az egész világnak anyanyelveden, és soha többé ne maradj le azokról a hírekről, amelyek a legjobban érdekelnek!

A Rakuten Viberről

„A Rakuten Vibernél összekötjük az embereket, függetlenül attól, kik ők és honnan jöttek. Felhasználóink világszerte olyan szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá, mint az egyéni üzenetek, videóhívások, csoportos üzenetküldések, programfrissítések, illetve kedvenc márkáikkal és világsztárjaikkal kapcsolatos hírfolyamok. Biztonságos és szabad lehetőséget nyújtunk felhasználóinknak önmaguk kifejezésére. A Rakuten Viber a Rakuten Inc. tagja, amely a világ egyik vezető online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltatója. Mindemellett az FC Barcelona hivatalos kommunikációs csatornája és a Golden State Warriors NBA kosárlabdacsapat hivatalos azonnali üzenetküldő- és telefonhívó applikációja. Csatlakozzon a Viberhez még ma, és legyen részese a világ legjobb kommunikációs élményének.”

SOCIAL MEDIA