Dizájnpályázat: Hátizsákodon a városod

Hírek

Három nagyváros, Miskolc, Szolnok és Székesfehérvár és környékük lakosainak hirdet versenyt a Korzó „A te városod, a te divatod, tervezd meg” címmel. A kreatív urbánus minták megálmodására buzdító dizájnpályázat nyertesei negyedmillió forintot vihetnek haza, alkotásaikból pedig limitált kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni. A pályaműveket többek közt Molnár Ferenc Caramel, Polla és Trunk Tamás Dablty bírálja majd el, a fődíj sorsa közönségszavazáson dől el.

A Korzó alkotói pályázatára Miskolc, Székesfehérvár és Szolnok által ihletett pályaművekkel lehet jelentkezni. A pályázók feladata, hogy megrajzolják, mit jelent számukra vagy mire inspirálja őket saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra október 15. és 28. között tölthetik fel. A beérkezett pályaműveket a hírességekkel erősített zsűri értékeli, városonként a 10 legjobbnak ítélt alkotás közül pedig az egyhetes közönségszavazás során a legtöbb szavazatot gyűjtő ötlet kerül ki végső győztesként. A dicsőség és a magas pénznyeremény mellett a győztes művek várhatóan hátizsákok és sapkák mintáiként életre is kelnek, és a Playersroom helyi üzleteiben megvásárolhatók lesznek. Az értékesítésükből befolyt összeget mindhárom városban egy-egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel a Korzó, így a győztes pályázó saját közösségét is segíti.

A zsűri minden városban a kiíró Korzót üzemeltető Ceetrus kollégáiból, egy-egy helyi művészeti iskola munkatársából áll, hozzájuk csatlakozik Szolnokon Molnár Ferenc Caramel, Miskolcon Körcsönyei Polla, Székesfehérváron pedig Trunk Tamás Dablty. A szerencsés nyertesek eredményhirdető közönségtalálkozók keretében tőlük vehetik át díjaikat a helyi Auchanok Korzóin novemberben.

„Célunk, hogy a helyi lakosokkal együttműködve tegyük élőbbé és élhetőbbé a városokat. Ez a pályázat jó alkalom arra, hogy jobban megismerjük a helyi közösség gondolatait és képet kapjunk arról, hogyan látják saját környezetüket. Külön öröm számunkra, hogy ezzel még segíthetünk is” – mondta Gábosy Balázs, a Ceetrus Kft. kereskedelmi igazgatója.

A részvétel pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

SOCIAL MEDIA