Bronzot kapott a Geometry Group a HRKOMM Award díjátadóján

Kiemelt Piac

A Geometry Groupnál idén debütált, a humánerőforrás menedzsmentet átalakító és a hagyományos HR-vezetői szerepet megreformáló Vibe Manager pozíciót, valamint az ahhoz köthető aktivitásokat értékelték bronz díjjal a HRKOMM Award októberi díjátadóján.

A személyes fejlődést támogató, élményközpontú foglalkoztatási rendszer kialakítása érdekében létrehozott Vibe Manager (hangulatfelelős) pozíciót nevezte a Geometry Group az egyik legnívósabb, innovatív HR-megoldásokat értékelő versenyen, a HRKOMM Awardon. Az új pozíciót a cégcsoporton belül azért hozták létre, hogy a HR-menedzsment jobban megfeleljen a munkavállalók igényeinek. A Vibe Manager folyamatos nyomon követéssel támogatja a produktív munkakörnyezet és a jó hangulat fenntartását. Január óta Járadi Judit többek között modernizálta a belső teljesítményértékelési rendszert, egyéni képzési programokat dolgozott ki, és olyan népszerű aktivitásokat szervezett, mint a kerekasztal-beszélgetések, az egészséghét, a rendszeres sportfoglalkozások, a műanyagmentes kihívás vagy a kulturális programok.

Járadi Judit és Sályi Réka a díjátadón

„A Vibe Manageri munka izgalmas szakmai kihívást jelent, hiszen a klasszikus HR-feladatok mellett jóval összetettebb: külső- és belsőkommunikációs projekteket, rendezvényszervezői és projektmenedzseri feladatokat is magában foglal. Boldog vagyok, hogy a pozícióval kapcsolatos törekvéseimet a szakma is elismeri” – mondta Járadi Judit, a Geometry Group Vibe Managere.

„Cégcsoportunk 30 éves történetében mindig is kiemelt figyelmet fordítottunk munkavállalóink jólétére és szakmai fejlődésére, illetve fontosnak tartjuk, hogy az újabb generációk munkaerőpiacra lépésével az újonnan kialakult munkavállalói igényeknek is megfeleljünk. Éppen ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy az ennek érdekében megalkotott integrált és újszerű szervezetfejlesztési szemléletet támogató Vibe Manager pozíciót nemcsak kollégáink díjazzák, hanem egy olyan nívós versenyen is értékelték, mint a HRKOMM Award” – mondta Sályi Réka, a Geometry/Ogilvy cégcsoport ügyvezető igazgatója.

A HRKOMM Award a magyarországi, munkáltatói tevékenységhez köthető kampányok és kommunikációs aktivitások versenye, amelyen a cégek HR-rel és kommunikációval foglalkozó szakemberei, az ilyen tevékenységeket végző szolgáltató szervezetek, ügynökségek mutatják be munkáikat.

A Geometry/Ogilvy cégcsoportról

A Geometry Group több, a WPP-hálózathoz tartozó és saját területén vezető szakértő ügynökségeket egyesít: a magyarországi holding része a stratégiában, márkaépítésben és PR-ben erős Ogilvy, a digitális és offline aktivációban járatos és a fogyasztói élményt előtérbe helyező Geometry. A cégcsoport így egy kézből képes gyors, rugalmas, innovatív és mindig az adott projektre szabott megoldásokat nyújtani ügyfélpartnerei számára – a marketing- és kommunikációs célok mentén felállítva csapatát.

SOCIAL MEDIA