Új évaddal tér vissza a Discovery Channel egyik legnépszerűbb sorozata, az Aranyláz Alaszkában

Márkák

Egy új fejezetet nyit az Aranyláz Alaszkában, hiszen idén új bányászokkal, új kihívásokkal és magasabb elvárásokkal tér vissza a sorozat. Az évadban semmi nem tartja vissza a csapatokat attól, hogy vállalják a kockázatot a hőn áhított amerikai álomért. De vajon kerül ki győztesként?

A Discovery egyik legkedveltebb sorozata október 11-én, csütörtök este 22.00 órakor visszatér a kilencedik évaddal és elhozza nekünk a válaszokat.

Aranyláz Alaszkában – 9. évad

Idén Rick Ness egy fontos döntést követően már főnökként tér vissza a képernyőre. Már mindent látott, és a munkából is jelentősen kivette a részét, hiszen az elmúlt hat évben Parker Schnabel kezei alatt dolgozott. Rick az összes megtakarítását felteszi egy lapra a siker érdekében, de vajon készen áll a feladatra? A szezon kezdete előtt Rick a legtöbb időt édesanyja ápolásával töltötte, és segítette őt az utolsó pillanatig. Ezt követően teljesen más emberként tér vissza és vágott bele a munkába. De nem csupán ez az egyetlen kihívás, amivel meg kell küzdenie. Rick egy csapatot toboroz a wisconsini haverjai között, akiknek a családjukat, munkájukat és az otthonukat kell hátrahagyni a gazdagodás reményében. Idővel azonban igazzá válhat az apja jóslata, miszerint Rick üres zsebbel és barátok nélkül tér majd vissza. A tét tehát nem kicsi Rick számára.

Az exkavátorban Rick Ness mosolyog

Az aranybányász és nagy rivális Todd Hoffman ugyan már nincs játszmában, de az élet nem lett egyszerűbb a 23 éves Parker Schnabel számára sem. A szezon kezdetén Parker egy területi vitában találja magát a legendás klondike-i aranyásóval Tony Beetsszel. Parker eredeti terve az volt, hogy Tony területéhez tér vissza – a leggazdagabb helyszínre, amit valaha látott – és 6000 uncia, azaz átszámítva 7,2 millió dollár értékű aranyra tesz szert. De a terv füstbe megy, amikor szóba kerül Tony honoráriuma és kénytelen lesz változtatni az elképzelésén. Az ötlet ugyanis nem győzi meg Tonyt – aki akár milliókat is veszíthet az üzleten, így utóbbi elhatározza, hogy megleckézteti Parkert. Ami el is kezdődik, de most Parkernek úgy kell belevágnia a küzdelembe, hogy nincs mellette Rick, illetve barátnője, Ashley.

Idén az Aranyláz Alaszkában című műsor korábban nem látott részletekkel tér vissza. Minden héten megmérik az aranyat, és a bányászoknak erőn felül kell teljesíteniük a végső győzelemért.

Parker és Dean Tosczak

Az Aranyláz Alaszkában a Discovery Channel számára a Raw Television által gyártott műsor. A Raw Television felelős producerei Dimitri Doganis, James Bates, Mike Gamson és Justin Kelly. A Discovery felelős producerei Matthew Vafiadis és Greg Wolf.

Itt egy kis videóelőzetest láthat az új szériáról.

SOCIAL MEDIA