Egy csepp nyár – New Yorkba utazik a Szentkirályival

Márkák

Átadták a Szentkirályi „Egy csepp nyár” elnevezésű nyereményjátékának fődíját, a kétszemélyes New York-i utazást. A két hónapig tartó játékban a résztvevők Instagramra feltöltött képeikkel mutatták meg nyári utazásaik legszebb emlékeit.

Taskár Tamás a TUI Magyarország képviseletében, van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingigazgatója, Kajcsa Bianka, a fődíj nyertese és Sali Sándor a LOT Lengyel Légitársaság képviseletében

A nyereményjátékban részt vevők összesen több mint 7400 képet osztottak meg az #egycseppnyar hashtaggel. A fődíjat sorsolás útján Kajcsa Bianka nyerte, aki egy kétszemélyes New York-i utazással gazdagodott, amelyet a TUI Magyarország Kft. és a nemrégiben közvetlen Budapest–New York járatot indító LOT Lengyel Légitársaság biztosít. A nyereményözön a kampány teljes ideje alatt tartott: mindennap kisorsoltak egy American Tourister bőröndöt, az első 500 feltöltő garantált nyereményt, egy „Szentkirályi by REKAVAGO” kulcstartót kapott. Nem csak a szerencsében bízhattak a játékosok, a „Legjobb belföldön készült kép” és a „Legjobb fesztiválos kép” kreatív tulajdonosait, Herman Dórát és Kálvári Múzsát zsűri választotta ki, akik a közkedvelt márka bőröndjét és egy-egy bőröndnyi ásványvizet nyertek.

SOCIAL MEDIA