Generali: halmozták a díjakat

Márkák

Idén hat kategóriában ítélte oda szolgáltatásminőségi díjait a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A Generali már 12. alkalommal bizonyult a gépjármű-biztosítás legjobbjának, emellett lakossági és vállalati vagyonbiztosítás, valamint a személybiztosítások körében is az első helyen végzett.

A FBAMSZ minden évben a Biztosításszakmai Konferencia és Kiállítás nyitónapján rendezett gálaesten díjazza a biztosítókat a független alkuszok véleménye alapján. A szolgáltatások minőségéért járó elismeréseket október 1-jén ezúttal hat kategóriában ítélték oda. Az egyes termékkategóriák mellett a szervezet Nívó díjjal is értékelte az egyes társaságok tevékenységét. A korábbi évekhez hasonlóan a Generali ismét bebizonyította, hogy a legjobbak között a helye.

A társaság első helyen végzett a gépjármű-biztosítási, a lakossági és a vállalati vagyonbiztosítási kategóriában, valamint a személybiztosítások körében is. Az utasbiztosítási kategória aranyérmese a magyar Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító lett. Az egyes társaságok összesített teljesítményének értékelésére tavaly alapított Biztosításszakmai Nívódíjat, a 2017-es siker után, idén ismét a Generali hódította el.

SOCIAL MEDIA