Justin Timberlake-kel dolgozik a Levi’s

Márkák

A Levi’s x Justin Timberlake Fresh Leaves kollekció a Levi’s ikonikus darabjainak modern értelmezése, melyet Justin zene iránti szeretete inspirált.

„A Levi’s-t az önkifejezés jelképeként mindig is viselték az egyedi hangon megszólaló zenészek, csakúgy, mint a rajongóik világszerte. Justin megtestesíti a Levi’s eredeti szellemét, és büszkék vagyunk arra, hogy együtt dolgozhattunk vele ezen a kollekción” – mondta Jennifer Sey, a Levi Strauss & Co. marketingigazgatója.

Timberlake együtt dolgozott a Levi’s tervezői csapatával a márka San Francisco-i Eureka Innovation Laboratóriumában, a Levi’s Archívumban és a Haus of Strauss nevű Los Angeles-i showroomban, hogy újragondoljon néhányat a márka legikonikusabb darabjai közül, aminek az eredményeként egy 20 darabos férfi kollekció született: klasszikusok egy kis csavarral, ismerős darabok, színek, minták és sziluettek, de megkeverve és újraalkotva egy friss look érdekében.

„A Justin zenéje mögötti történetek arra inspiráltak, hogy klasszikus anyagokat – vásznat, flanelt, farmert és gyapjúszövetet – használjunk ismerős sziluettekben, hogy aztán streetwear elemekkel adjunk modern beütést a Levi’s ikonoknak”mondta Karyn Hillman, a Levi Strauss & Co. termékigazgatója.

A kapszulakollekció a Levi’s ikonok legjobbjait sorakoztatja fel, prémium anyagokból kiemelkedő minőségben gyártva. Modern streetwear darabokat kínál, játszik az arányokkal, megtalálhatók benne oversize és hosszított modellek, a dzsekikre és az ingekre kapucnik kerültek. A Levi’s Red Tab és a ‘Two Horse Pull’ feketével jelenik meg a bőrcímkéken, exkluzív márkajelzésként csak ezen a kollekción. A kulcsdarabok egyike egyben egy új tagja Levi’s szabások portfóliójának – az 501® Slim Taper –, amelyet az inspirált, ahogy Justin hordja a saját 501®-esét. Egy másik kiemelkedő darab a farmer camo Trucker dzseki, amelyet a Levi’s újonnan bevezetett Project FLX digitális lézer technológiájával nyomtattak.

A Levi’s x Justin Timberlake “Fresh Leaves” kollekció október 4-től érhető el világszerte kiemelt Levi’s üzletekben és a levi.com oldalon.

SOCIAL MEDIA