Haraszti Ádám a Sport TV csapatában

Karrier Kiemelt

Rutinos és népszerű kommentátor-műsorvezető csatlakozott a Sport TV csapatához Haraszti Ádám személyében. Hétfőn este a Germániában még vendégként debütált, majd jönnek máris a további feladatok a többi között Bundesliga, kézilabda Bajnokok Ligája és TCR közvetítéseken.

Újabb kiválósággal bővült a Sport TV már eddig is rendkívül erős csapata; Haraszti Ádámot is láthatjuk és hallhatjuk mostantól a Sport1 és a Sport2 képernyőjén. A jelentős rutinnal rendelkező kommentátor-műsorvezető hétfőn este a Germánia című műsorban tűnt fel először (egyelőre vendégként), Kemenes Szabolcs és Mészáros Ábel mellett harmadik szakértőként elemezte a Bundesliga harmadik fordulójának eseményeit.

A folytatásban labdarúgást, technikai sportokat és kézilabdát közvetít majd, a héten a Wacker Thun – Cocks kézilabda BL-mérkőzést, a monzai TCR-futamot, illetve a Hamburg-Regensburg mérkőzést már az ő tolmácsolásában élvezhetjük végig, és ő lesz a műsorvezetője a VfB Stuttgart – Düsseldorf, valamint a Hoffenheim – Dortmund Bundesliga-mérkőzésnek is.

SOCIAL MEDIA