Keresik az Influencer Festival kabalaállatát

Inspiráció

Dr. Rex, a legszőrösebb asszisztens, Hopsz, a nyuszi vagy Koki, a papagáj? – vajon ki lesz szeptember 19-én az Influencer Festival kabalaállata? A Budapest Music Centerben nemcsak az „Állati influencerek” kerekasztal beszélgetésen lesz a négylábúaké a főszerep, de egy szerencsés nyertes is részt vehet kedvencével az eseményen. A kabalaállat címért olyan szőrös és tollas kiskedvencek is versenybe szálltak, mint Dr. Rex, az igazi celEB, Hopsz, az árván maradt törpenyuszi, vagy Koki, a törött szárnyú nimfa papagáj.

Az Influencer Festival legállatibb kerekasztal-beszélgetésén rengeteg hasznos tippet, tanácsot leshetünk el Kevin, Berki Jack, Bella, Disco Discovers és Reynard gazdáitól az állati véleményvezérekről, a fesztivál kabalaállataként pedig egy szerencsés nyertes is betekinthet az influencerek világába. Dr. Rextől sem áll távol, a celEbkedés, hiszen a „legszőrösebb asszisztensként” évek óta élvezi a média figyelmét.

 „Négy éve fogadtam be Rexet, az első „paciense” én voltam. Ő az egyetlen “hivatalosan rendelő” eb, aki háziorvosi rendelőben az ország “legszőrösebb asszisztenseként” dolgozik mellettem. Diplomás személysegítő kutya, aki rengeteget segít nekem: egyszerűbb vele a vizsgálat, a gyerekek imádják és az injekció sem fáj annyira. A róla elnevezett egyesületünk célul tűzte ki a gyermekek és kutyák harmonikus együttlétének, valamint a családi “kutyázásnak” a népszerűsítését. Dr. Rex néven közszereplő a Facebookon, tevékenységünket aktívan tízezrek folyamatosan követik a közösségi oldalon, valamint az írott és elektronikus médiában” – árulta el Dr. Rex gazdája, Dr. Varga Károly gyermekorvos.

Az első állatbarát szakmai fesztivál kabalaállat címéért versenybe szállt még többek között Hopsz, az árván maradt és befogadott törpenyuszi, Koki, a törött szárnyú nimfa papagáj, Mogyi, a frenchie, vagy Maylo, a Golden Retriver keverék, aki Cesar Millan „kuytasuttogóval” is szerepelt egy színpadon. Az állati influencerek mellett Magyarország legnépszerűbb véleményvezéreivel találkozhatnak az érdeklődők a Budapest Music Centerben, többek között Dukai Reginával, Iszak Esztivel, Marsalkó Dáviddal, Király Viktorral, Rubint Rékával, Liluval, Mádai Viviennel, Berki Krisztiánnal, vagy Pamkutyával, Szirmai Gergellyel és Pollával.

SOCIAL MEDIA