Coca-Cola kampány netre szomjazóknak

Márkák

“A szürke hétköznapok egyik legfrissítőbb hangja – persze ha nincs épp vízesés vagy hullámzó tó hallótávolságra – a jól behűtött, fémdobozos üdítő nyitófülének kattanása. Az élményt most még tovább fokozhatod, hiszen az üdítőitalod ismét 100 megabájt szabadon felhasználható internetet is ad ajándékba. Képek feltöltése az accountodba? Valami cukiság élőben streamelése? Egy teljes zenei playlist végighallgatása? Mi mindenre elég 100 MB?” Erre keresi a választ közismert influencerek bevonásával a Coca-Cola „Netre szomjazol?” promóciója, amelyben mindenkinek 100 megabájtnyi lehetősége lesz megadni a választ és bemutatni szokatlan hobbiját.

Az élmény leginkább megosztva jó, mondja a Coca-Cola. Hogy ennek semmi ne szabhasson határt, a jól ismert üdítői mellé ismét internetet is ad a vállalat, hogy a fogyasztó a szeretteit, barátait is azonnal bevonhassa – bárhol is vannak. A Coca-Cola a „Netre szomjazol?” promóciós termékeit egy speciális kóddal látta el. A kódot a WOAH applikáción vagy a microsite-on keresztül feltöltve máris élvezhetőek a 100 MB-nyi adatforgalom kínálta lehetőségeket.

“Ez a mennyiség elég sok mindenre elég” – mondja a promóciót szervező cég. Például 14 perc live-ozásra a social media oldaladon, vagy 7 perces videó feltöltésére a videómegosztón. A 100 MB az új mértékegység!”

A „Netre szomjazol?” promóciója során közismert influencerek mutatják meg, nekik milyen őrült hobbijuk fér bele ennyi adatforgalomba. “Merthogy bármit is csinálsz, adatot használsz el. Mindennapi cselekedeteidet te is átszámolhatod adatforgalomra. Például az is ki fog jönni, hogy 16 kilométernyi sorozatnézés 67 MB-ot visz el. De ha tovább HÉV-ezel és elfogy a neted, csak nyiss fel még egy „Netre szomjazol?” promócióban részt vevő Coca-Cola fémdobozt, és töltődj fel a 100 MB extra adattal! – biztatja fogyasztóit a Coca-Cola. – Az internetezéshez szükséges kódot a promóciós dobozok nyitófüle alatt találod, a kapott adatforgalmat a kód feltöltésétől számítva 24 órán belül használhatod. A kódokat 2018. december 31-ig bármikor fel tudod tölteni, így a szörfözést a nyár elmúltával is kimaxolhatod!”

A 100 megabájtnyi ajándék adatforgalmat a Telekom hálózatához tartozók tudják igénybe venni. A promócióról és az adatforgalom-felhasználásról további részletek a microsite-on találhatók.