Így gondozd a tehetségedet

Hírek

 

A Post for Rent exkluzív talent management szolgáltatása teljes körű támogatást nyújt a partner influencereknek a videoklip-készítéstől, a személyes PR-en át a social média továbbképzésig.

A most induló talent management divízióval a hazai alapítású influencer marketing ügynökség, a Post for Rent olyan talent kört hozott létre, akik a magyar élvonalat képviselik és minőségi tartalmaikkal irányadóak a saját területükön. A top influencerek közé olyan nevek kerültek be, mint Benipowa, Henry Kettner vagy Török Ábel. Csak a három YouTube-sztár összességében közel 800 ezer követővel rendelkezik; a teljes talent csapat pedig összesen 2.2 millió potenciális követőt ér el social csatornáin. Őket a legkorszerűbb eszközparkkal, dedikált kampánymenedzserrel, szponzorációs és produkciós támogatással segíti a platform. A fokozott igényekre reagálva a cég így teljesen egyedi, saját gyártású tartalmakat is tud nyújtani a márkák részére.

Amellett, hogy egy különálló szervezetként nagy erővel megindul a cég ügynökségi tevékenysége, első helyen továbbra is a nemzetközi növekedés áll. Ennek értelmében a korábbi, Hello Management talent ügynökséggel kötött megállapodás most kibővül; ezentúl az angol székhelyű cég, – már Hello Group név alatt – felel a Post for Rent terjeszkedéséért az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, valamint Ausztráliában. Az akvizíciós törekvéseket nagyban elősegít a cég által újabb befektetési körben kapott 1 millió euró.

A vállalat automatizált marketing platformja már 16 országban elérhető. A rendszeren keresztül elérhető influencerek száma jelenleg meghaladja a 30.000-et, a hálózat potenciális elérése pedig megközelíti a 410 milliót. A Post for Rent év végéig 50.000 influencer regisztrációval tervez.

SOCIAL MEDIA