A Szigeten énekel a BP

Karrier

A BP-nél hisznek abban, hogy a vállalati sikerek elérésében minden egyes munkavállalónak fontos szerepe van, akárcsak egy zenekar esetében.

„Ezen a párhuzamon felül arra is szeretnénk még rávilágítani a Sing-Along aktivitásunkkal, hogy a tehetség megléte mellett mennyit jelent egy jó mentor és egy támogató környezet a szakmai és emberi fejlődés érdekében. Pont ahogyan az énekesek esetében, ahol a megfelelő szakember segítségével, tudatos karriertervezéssel és fejlesztéssel akár igazi sztár lehet egy énekesből. Nincs ez másként a BP-nél sem: legyen bármi is a munkavállaló célja, kollégáink mindenkinek megpróbálnak segíteni a hozzájuk illő karrier utak kialakításában és a személyre szabott előrelépési lehetőségek megtervezésében. Továbbá hisszük, hogy sosem késő egy új helyen, egy új pozícióban kipróbálni magunkat vagy akár újra is kezdeni a karrierünket” – mondta Knezevics Viktor, a BP országigazgatója.

A BP Sing-Along aktivitás keretében Kállay-Saunders András és Lola mesélt a cég munkavállalóinak az ő énekesi pályafutásuk és BP-re jellemző karrierépítés közötti hasonlóságokról. Az énekesek esetében is megfigyelhető, hogy késznek lenni a folyamatos fejlődésre és a lehetőségek kihasználására elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki el tudja érni a céljait. „A zenészvilágban is látjuk azt, hogy a fejlődés iránti elkötelezettség és az új kihívások  milyen mértékben járulnak hozzá a sikerekhez – mint Lola kitartása amivel énektanárnál képzi hangját még ma is vagy András esetében a tehetségkutatók és az Eurovíziós dalverseny próbatételei. Ugyanígy, nálunk a BP-nél, mi is próbálunk minden olyan eszközt és lehetőséget biztosítani a munkavállalóink számára, amelyek segítik őket a szakmai és személyi fejlődésben, valamint a karrierlehetőségek felismerésében és kihasználásában” – fejtette ki Knezevics Viktor. A Magyarországon több mint kétezer munkavállalót foglalkoztató vállalatnál emellett komoly erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a munkavállalóik érezzék, ők irányítják a karrierjüket és leginkább az ő felelősségük, hogy megtervezzék és megvalósítsák a karriert, amit szeretnének befutni a vállalatnál. „Az énekesek példáján is láthattuk, hogy kézben tartják a karrierjük irányítását, ők hozzák meg a fontos döntéseket és nem adják fel soha a kitűzött célok elérését. A BP-nél mi is törekszünk arra, hogy a dolgozóink azt tapasztalják, leginkább ők dönthetnek arról, mit érnek el nálunk” mondta Knezevics Viktor.

A SZIGET Fesztiválon most bárki kérhet tanácsot a BP szakértőitől, és megtapasztalhatja a cégen belüli hangulatot miközben karaoke-élményben lehet része Európa egyik legnagyobb fesztiválján. „Arra buzdítjuk a fesztiválozókat, hogy látogassák meg a BP standját az esemény ideje alatt, ismerjenek meg minket, képzeljék el, hogy nálunk találják meg a helyüket, majd bulizzanak egyet velünk ott a helyszínen” – mondta Knezevics Viktor, ugyanis a BP-nél hisznek abban, hogy a sikeres vállalati karrierépítés egyik kulcsa, hogy mindenki a személyiségének, ambícióinak és képességeinek megfelelő munkakörben dolgozzon és megtalálja a helyét a vállalatnál.