Megérkezett a Levi’s idei PRIDE Kollekciója

Márkák

A Pride Hónap indulásával megérkezett a Levi´s ötödik PRIDE Kollekciója is, mellyel a márka az elfogadást, a büszkeséget és az LMBTQ közösség melletti kiállást hirdeti.

2018 tavasza a Levi’s Pride kollekciók ötödik évfordulóját jelzi, és egyben az LMBTQ célok több, mint három évtizedes támogatásáét is – onnan indulva, hogy több, mint 20 évvel ezelőtt a Levi’s volt az első Fortune 500-as vállalat, amely csatlakozott a mozgalomhoz, odáig, hogy folyamatosan 100%-ot teljesít a Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index-en, mint Amerika egyik legjobb munkahelye az LMBTQ alkalmazottak számára. 2007-ben a Levi’s volt az első és egyelten vállalat, amely a Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság előtt állásfoglalásával támogatta a melegházasságot, majd 2014-ben csatlakozott a házasság egyenlőségét támogatókhoz, hogy meggyőzzék az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságát, arról, hogy minden embernek egyenlő joga van azzal házasodni, akivel szeretne. A Levi’s PRIDE kollekciók eladásaiból minden évben 10 %-kal az LMBTQ partnerszervezeteiket támogatják: a Harvey Milk Foundation-t és a Stonewall Community Foundation-t.

A 2018 tavasz-nyári Pride kollekcióban megtalálhatók lesznek fekete és fehér ujjatlan pólók, az ikonikus Levi’s batwing logo szivárványszínű verziójával, egy Trucker dzseki szivárványszínű hímzéssel és címkével és egy 501-es rövidnadrág szivárványszínű derékpánttal és címkével.

A kiegészítők között baseball sapkák, övek és nadrágtartók, kendők és kötött sapkák lesznek, illetve zoknik és fehérneműk teszik teljessé az öltözetet. A multicolor logó ebben a szezonban egy szivárványszínű ombre verzióban látható. A klasszikus Pride logóval díszített koptatott farmerkalap és táska egész évben viselhető és a szezontól függetlenül kimutatható velük a támogatás.

Ebben az évben a PRIDE kollekció a szeretetet, az elfogadást,a sokszínűséget és az befogadást ünnepli. A téma: “I AM______”. Az “I AM______” pólókat a vásárlók saját maguk számára alakíthatják. Bármit is mond, “I AM GAY,” “I AM PROUD,” “I AM UNIQUE” or “I AM ME” ,ez az “I AM______” viselőjének őszinte és közvetlen deklarációja. Egy ilyen különleges ruhadarab viselése egyszerre hirdeti az egyediséget és a szolidaritást – miközben az egyenlőséget ünnepli.

A PRIDE kollekció Magyarországon a Levi’s ALLÉE bevásárlóközpontban található üzletében lesz elérhető.

SOCIAL MEDIA