Szervezeti változások a Mediatornál

Karrier

Házon belül léptek előre a tehetségek az ügynökségnél

Az elmúlt időszakban több szervezeti változás is történt a Mediatornál. Az ügynökségnél házon belül neveztek ki új vezetőket, amit az elmúlt időszakban folyamatosan gyarapodó ügyfélkör, valamint az ezzel párhuzamosan növekvő ügynökségi létszám is indokolt.

A kinevezéseket követően Stefanics Annamária client service director, Négyesi Tamás business development director, Fáy Borbála account director, Kobza Attila web development director, Püsök Ruben pedig social media group head pozícióban folytatja munkáját.

Stafanics Annamária

 

Stefanics Annamária

Annamária egy évvel ezelőtt account directorként csatlakozott a Mediator csapatához, korábban pedig olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a DDB, a Geometry Global, a Havas Worldwide, az Isobar illetve a Brigthly. Client service directorként fő feladata az account csapat vezetése, fejlesztése és az ügyfélélmény professzionális megvalósítása lesz.

 

Négyesi Tamás

Tamás négy éve lett a Mediator csapat tagja, amikor social media managerként a social osztály elindítása és felépítése volt a feladata. Ennek eredményeként mára kiépült egy 11 fős social csapat, amely több mint 20 márkán dolgozik. Új pozíciójában a social media divízió stratégiai irányítása mellett Tamás felel a new business és tender folyamatok fejlesztéséért és optimalizálásáért.

Kobza Attila

Attila már több éve erősíti a Mediátor csapatát, korábban pedig vállalati oldalon szerzett tapasztalatot IT fejlesztői területen. Az elmúlt években vezető fejlesztőként az ügyfelek számára készülő online és mobil megoldások tervezése és elkészítése tartozott hozzá. Web development directorként a fejlesztői csapat stratégiai irányítása, új, innovatív megoldások kifejlesztésének a felügyelete, valamint az IT projektek teljes körű tervezése lesz a fő feladata.

Fáy Borbála

Bori sokéves reklámügynökségi tapasztalattal rendelkezik, korább olyan ügynökségeknél dolgozott, mint a Republic Group és a Carbon Group. A Mediatorhoz közel két éve csatlakozott senior account managerként. Mostani kinevezését követően account directorként a hozzá tartozó account csapat irányítása, az ügyfelek kampányainak stratégiai tervezése és a megvalósításának felügyelete tartozik a feladatai közé.

SOCIAL MEDIA