A Trans-Sped kitart Tata mellett

Márkák

Évtizedes megállapodást kötött a Trans-Sped Csoport, mely értelmében 2029 januárjáig tovább fogják bérelni a régió központi telephelyét a Tatai Ipari Parkban.

Trans-Sped szállítmányozási irodát működtet, valamint vám és raktárlogisztikai szolgáltatást is biztosít a térségben. Régiós központunk található a Tatai Ipari Parkban, ahol az 540 négyzetméteres, modern és korszerű irodaterület mellett 12.000 négyzetméternyi raktárterület is a rendelkezésünkre áll. A térségben csaknem 200 főt alkalmazunk és közel 50 ezer négyzetméternyi raktárkapacitással állunk a jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére. A stabil, magas színvonalú munkavégzéshez alapfeltétel, hogy a feladat ellátásához szükséges infrastruktúra is mindenkor a rendelkezésünkre álljon. A Tatán, Tatabányán működő partnereink hosszútávú és magas szintű kiszolgálása mellett elkötelezettek vagyunk, ezért is döntöttünk az ingatlan vonatkozásában hosszú távra.– mondta Bátki Sándor operatív ügyvezető helyettes.

A komplex logisztikai kiszolgálással foglalkozó debreceni központú cégcsoport elkötelezett a térségben működő vállalatok magas színvonalú kiszolgálása mellett, ezért tíz évvel hosszabbította meg a tatai telephelyre vonatkozó bérleti szerződését.

A logisztikai  piacon 1990 óta jelen lévő Trans-Sped Csoport ma már közel 800 embernek ad munkát. Országos irodahálózatával, 185.000 m2-t meghaladó fedett raktárkapacitásával és 250-nél több közúti gépjárművével biztonsággal, rugalmasan és magas minőséggel áll a megbízók rendelkezésére.

SOCIAL MEDIA