Mérföldkő a pezsgőzésben

Hírek

Itt a Hungaria P1n0t Blanc Brut Jubileum Edition

A Hungaria nagy hangsúlyt fektet a megújulásra, így minden évben limitált kiadású, alkalmi, igazi pezsgőspecialitással örvendezteti meg a különlegességek szerelmeseit.

Az idei igazán rendkívüli esemény, hiszen a tizedik jubileumi alkalomra koccinthatunk, egy jubileumot pedig illik méltón megünnepelni.

A tizedik Hungaria limitált pezsgő szerepére tökéletes választás volt a Pinot Blanc.

Ebből a szőlőfajtából készült pezsgő igazi különlegességnek számít az ínyencek világában.

Már a színe is igazi különlegességet ígér. Mindehhez elegáns, mégis intenzív, élettel teli illat társul. Friss gyümölcsösségével egyből az első kortynál elvarázsol. Zamatában a sárgabarack keveredik némi körtés aromával, amelyet a hosszú, 18 hónapos palackos érlelésből származó érett ízek tesznek teljessé. 10 g/l cukortartalma kellemesen száraz élményt nyújt, melyet a lendületes szénsavtartalomnak köszönhető krémesség koronáz meg.

Az első kortytól az utolsóig igazi különleges alkalomhoz illő, elegáns pezsgőkülönlegesség, amely lenyűgözi azokat a szerencséseket, akik megkóstolhatják.

Összesen 12 000, egyedileg sorszámozott palackkal ünnepeljük meg ezt a jeles Hungaria jubileumot és egy az alkalomhoz illő különleges palackkal.

A pezsgőt a 2018. május 17-20. között megrendezésre kerülő budapesti Gourmet Fesztiválon mutatják be a nagyközönségnek, majd a kiemelt partnereknél lesz elérhető.

SOCIAL MEDIA