Ismét Business Superbrands díjas az újHÁZ Centrum

Hírek

Idén tizenegyedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. Az újHÁZ Centrum immár nyolcadik alkalommal nyerte el e kitüntetést a független szakemberekből álló zsűritől.

Business Superbrands program az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő, mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint az olyan, kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

„Az újHÁZ Centrum számára az újabb és évek óta töretlen Business Superbrands védjegy igazolja, hogy jó úton haladunk. Megerősíti elhivatottságunkat, de további munkára sarkall minket, így a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy az újHÁZ Centrum a megfelelő partner legyen, ha építkezésről, felújításról van szó” – mondta Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője.

SOCIAL MEDIA