A legszomorúbb nap a Caféban

Karrier

Elhunyt a Café PR ügyfélkapcsolati igazgatója, Mérey Andi

„Sziasztok, azt hiszem, ez nem csupán a Cafénak tragédia, tudjuk, hogy Andit nagyon sokat szerették szakmai berkekben és az ügyfelek is nagyra tartották. Köszönöm, ha segítetek méltón emlékezni egy kiváló szakemberről” – így ajánlotta a társaság emlékállítását figyelmünkbe Balaton Anita, a társaság ügyvezetője.

Café PR pedig ezzel a közleménnyel búcsúzott tőle:

Tegnap végleg megpihent egy kedves, szeretettel teli, életigenlő ember, a Café egyik meghatározó szakembere, ügyfélkapcsolati igazgatója, Mérey Andi. Nincsenek szavak, amik leírnák a veszteségünket. A Saatchi & Saatchinál eltöltött hat év után igazolt át hozzánk, közel tizenegy éve volt összetartó kapocs, inspiráló vezető és jó barát a Caféban.

A Café mindig több volt, mint egy munkahely, kicsit a második családunk, összetartó baráti kör, ahova még a volt kollegák is szorosan kötődnek. Ennek a közösségnek az egyik oszlopa volt Andi, aki imádta az életet, a versenyautózást, a munkáját, és persze a családját. Mindkettőt. Közösségépítő munkája láthatatlanul átszőtte a mindennapjainkat. Mindig, mindenkihez volt egy jó szava, tudott jelen lenni, tudott hallgatni és nagyon tudott nevetni. A nyugalma, a probléma megoldási képessége, az értő figyelme, jó humora példát adott, mentorként, kollegaként kívánni sem lehetett volna jobbat. Türelemmel és méltósággal viselte betegségét, erőt mutatott akkor is, mikor már gyenge volt. Nagyon nehéz még a múlt idő most nekünk. 42 éves volt.

Az űr, amit hagyott maga után, óriási, de megőrizzük emlékét, mosolyát.

Jó utat Andi.

A Café mostani és volt kollegái

SOCIAL MEDIA