Frissíthet-e az 5300 éves múlt?

Márkák

Március végétől megjelenik Magyarországon is a hazánkban a Römerquelle

A hotelek, az éttermek és a cateringszolgáltató cégek frissítő álma valósulhat meg a hazánkban új ásványvíz érkezésével. 400 méter mélyről, 5300 éves múlttal, szemrevaló palackban végre megérkezik a Römerquelle, mely prémium felfrissülésre vágyó fogyasztói számára utat nyit a kulináris élvezetekhez. A minőségi víz rangos képviselője Magyarországon március végétől elérhető.

A Römerquelle márka jóval több, mint egy átlagos ásványvíz márka, és sokkal limitáltabban elérhető a hagyományos társainál. A Römerquelle története nagyon régen indult és nagyon mélyről tört fel, hogy végül a Coca-Cola Römerquelle palackjaiban kiteljesedjen – leginkább azok számára, akiknek a frissesség a szenvedélye, és nagyra értékelik a prémium termékeket és a legmagasabb színvonalat.

A kivételes finomságú és bársonyosságú ásványvizet a Burgenlandban található, 5300 éves Edelstal (magyarul Nemesvölgy) forrásból nyerik 400 méter mélyről. A víz utat nyit a kulináris élvezetekhez, vitalitást ad, és felfrissíti az érzékeket, immár több mint fél évszázada. 1965-ben alapították meg a Römerquelle céget, amely 2003 óta a Coca-Cola Company tulajdonát képezi és évente körülbelül 150 millió liter ásványvizet palackoznak.

A Römerquelle ásványvíz hazánkban a HoReCa szektor kiválasztott helyszínein elérhető. A termék 0,33, illetve 0,75 literes kiszerelésben, szénsavas és szénsavmentes változatban kapható.

A Coca-Cola Company

A The Coca-Cola Company a világ legnagyobb üdítőitalokat gyártó vállalata, több mint 500 szénsavas és szénsavmentes márkával a világ több mint 200 országában. A 21 millárd dolláros márkák közül 19 elérhető csökkentett és cukormentes változatokban. A névadó üdítőital mellett számos további, világszerte kapható márkájuk például az AdeZ növényi alapú italok, az Ayataka zöld tea, a Dasani vizek, a Del Valle dzsúszok és gyümölcsitalok, a Fanta, a Georgina kávé, a Gold Peak teák és kávék, a Honest Tea, a Minute Maid dzsúszok, a Powerade sportitalok, a Simply gyümölcslevek, a smartwater, a Sprite, a vitaminwater, valamint a Zico kókuszvíz.

SOCIAL MEDIA