Fáj a fogad az új csúcsmobilra?

Márkák

Április 15-ig előrendelhetők a Huawei legújabb okostelefonjai divatos, égbolt ihlette színekben, ráadás kiegészítőkkel.

A Huawei Fogyasztói Üzletága két nappal ezelőtt Párizsban, egy exkluzív sajtóeseményen mutatta be a P sorozat legújabb okostelefonjait, a P20-at és a P20 Pro-t, hazánkban pedig a gyártó bejelentette a széria legkisebbik tagját, a P20 lite-ot is. Mindhárom készülék nagyon erős kamerával rendelkezik, a P20 Pro világ első okostelefonja, amelyet tripla – egy 40 MP-es színes, 20 MP-es monokróm és egy 8 MP-es teleobjektív lencséből álló – Leica hátlapi kamerával szereltek fel. A P20 Pro és a P20 kameráját mesterséges intelligencia segíti, a P20 lite pedig dupla kamerával és arcfelismeréssel érkezik idén áprilisban.

Mindhárom modell előrendelhető mindhárom hazai szolgáltatónál, illetve a kiskereskedelmi partnereknél március 30 és április 15 között ráadás kiegészítőkkel. A P20 és P20 Pro mellé 360 panoráma kamera, a P20 lite mellé sport Bluetooth fülhallgató jár. A készülékeket április 16-tól lehet átvenni, illetve ekkor kerül az új széria az üzletek polcaira is.

Javasolt bruttó fogyasztói árak:

Huawei P20 Pro: 269 990 Ft

Huawei P20: 209 990 Ft

Huawei P20 lite: 119 990 Ft

Színek:

P20 Pro: Éjfekete, Holdfény kék, Alkonyat lila

P20: Éjfekete, Holdfény kék, Aranyló rózsaszín

P20 lite: Lagúna kék, Sakura rózsaszín, Éjfekete

A Huawei a P20 és P20 Pro esetében a 2 év teljes körű gyártói garancián túl Prémium Szervizt biztosít a vásárlóknak, amely tartalmaz egy 3 hónapos garanciát kijelzőtörés, vagy karcolódás esetén, illetve “Háztól házig” szervizt, amely a gyártó ügyfélszolgálatán keresztül megrendelhető (az ügyfél által megadott címről futár viszi el a hibás készüléket és az ügyfél által meghatározott címre szállítja vissza a megjavított terméket).

SOCIAL MEDIA