Szupertévéket mutatott be az LG

Márkák

A dél-koreai vállalat mesterséges intelligenciával és az α (Alpha) képfeldolgozó processzorral erősíti meg vezető pozícióját az OLED TV-k bővülő piacán.

Az LG Electronics (LG) Szöulban mutatta be 2018-as tévékínálatát, amely egy sor új, innovatív OLED és SUPER UHD modellből áll. A vállalat az új készülékekkel demonstrálja a prémium televíziók globális piacán betöltött vezető szerepe melletti elkötelezettségét. A vállalat e pozícióját erősíti, hogy a szöuli bemutatón az új televíziók az LG saját ThinQmesterséges intelligencia (Artificial Intelligence, AI) technológiájával és a cég fejlett α (Alpha) képfeldolgozó processzorával mutatkoztak be. Az előrejelzések szerint a 2017-ben eladott 1,6 millió OLED televízió után idén világszerte 2,5 millió készülék találhat gazdára – közölték portálunkkal.

Az LG az OLED kijelzőtechnológiák terén felhalmozott tapasztalataira építve 2018-ban tíz új, AI-funkciókkal ellátott OLED televíziót mutat be, többek között a W8, a G8, az E8, a C8 és a B8 modelleket. A készülékek mindegyike egyedi stíluselemeket kapott, így a kínálatban megtalálhatjuk a falra simítható Wallpaper dizájnt (77/65W8 modellek), az egyetlen üveglapból álló One Glass Screen formatervet (65G8 modell), az üveglapra helyezett, azaz Picture-on-Glass kijelzőket (65/55E8 modellek), valamint a Blade Slim és Cinema Screenkialakítást ötvöző, azaz papírvékony, keret nélküli kijelzős (77/65/55C8 és 65/55B8 modellek) televíziókat. Az új OLED készülékek 55 és 77 colos méret között érhetők el, míg a kilenc új, AI-funkciókkal ellátott SUPER UHD televízió (SK95SK85 és SK80 modellek) 49 és 75 colos méretekben érkezik a piacra.

Az LG α (Alpha) 9 intelligens processzorával a vállalat piacvezető W8, G8, E8 és C8 OLED televíziói még magasabb szintű képmegjelenítésre és még pontosabb színvisszaadásra képesek, szinte bármilyen betekintési szögből, miközben nem kell lemondanunk az LG OLED tévék legfőbb ismérvéről, a tökéletes feketéről sem. A Dolby Atmos objektumalapú térhangzásával az idei LG tévékészülékek a lehető legjobb, a nézőket valósággal körbeölelő audiovizuális élményt kínálják a vásárlók számára.

A 2018-as, csúcskategóriás OLED és SUPER UHD tévékínálatunk a televíziós technológiák legjelentősebb fejlesztéseit demonstrálja – hangsúlyozza a közleményben  Brian Kwon, az LG szórakoztatóelektronikai üzletágának elnöke. – Az LG továbbra is a globális kijelzőpiac élén jár azzal, hogy a lehető legjobb tévénézési élményt nyújtja a vásárlók számára az olyan technológiákkal, mint amilyen a ThinQ AI és a fejlett, az iparágban vezető szerepet betöltő processzorok – teszi hozzá.

SOCIAL MEDIA