Telefoninvázió a Nokiától

Márkák

Közleményük szerint 4G képességekkel tér vissza a legendás Nokia 8110. Tavalyi díjnyertes portfólióját négy új taggal egészítette ki a HMD Global, a Nokia telefonok otthona – azaz a Nokia 8 Sirocco, a Nokia 7 plus, az új Nokia 6, illetve a Nokia 1.

Nokiákkal szemben támasztott elvárásoknak megfelelően minden egyes új készülék megbízható és bírja a strapát, miközben teljesen új szintre emelkedett az anyagválasztás és a dizájn – írják.

A közlemény szerint a HMD Global betartva korábbi, vegytiszta android-élménnyel kapcsolatos ígéretét egyúttal bejelentette azt is, hogy a Google első olyan globális partnerévé vált, amely teljes körű eszközválasztékban kínál Android One rendszert. A vállalat elkötelezettsége és a havi rendszerességgel eddig is érkező biztonsági frissítések révén a Nokia okostelefonok természetszerűen illeszkednek ebbe a programba.

A lenyűgöző új androidos okostelefonok mellett 4G kapcsolattal és alkalmazásokkal tér vissza az ikonikus Nokia 8110 is, a méltán emlékezetes, lecsúsztatható billentyűzetfedéllel ellátott készülék – közölték.

Tiszta, módosításmentes, biztonságos és naprakész – ezt jelenti az Android One elköteleződés

Három új Nokia okostelefon – a Nokia 8 Sirocco, a Nokia 7 plus és az új Nokia 6 – csatlakozik az Android One családhoz, felsőkategóriás minőséget biztosítva a szoftverek terén is, pontosan úgy, ahogy azt a Google megálmodta. Minden egyes készülék megtartja eredeti sebességét és frissességét a mesterséges intelligencia vezérelte fejlesztéseknek köszönhetően, melyek a Google legmagasabb fokú biztonságát is garantálják.

A vegytiszta Androiddal a Nokia okostelefonok mindenféle felesleges felhasználói felületmódosítás, vagy energiaéhes háttéralkalmazás nélkül kerülnek a felhasználókhoz, így azok tovább használhatók. Az új készülékek limitált számú előtelepített alkalmazással érkeznek, ez így több szabad helyet jelent.

A gyárilag Android Oreo rendszerrel érkező telefonok a dobozból kivéve azonnali lehetőséget teremtenek a legújabb funkciók használatára, mint a kép-a-képben megoldás, mellyel egyszerre több alkalmazás is átlátható egyetlen képernyőn, vagy az Android Instant Apps, melynek köszönhetően minimális várakozást követően kipróbálhatók a szoftverek, illetve a 60 fantasztikus új emodzsi. Végül, de nem utolsó sorban az akku-idő maximalizáló funkciók is a rendszer részét képezik, ilyen például a háttéralkalmazások limitálásának lehetősége.

A tavalyi évben a Nokia rajongók óriási elvárásokat támasztottak felénk: a Nokia örökség nagy felelősség. Azóta újra bemutattunk ikonikus klasszikusokat, együttműködéseket dolgoztunk ki régi és új barátainkkal, illetve létrehoztunk egy portfóliót, amit tiszta, biztonságos és naprakész Android jellemez. Tavaly több mint 70 millió Nokia telefont adtunk el. A kínálatunk kiszélesítésével nem teszünk mást, mint tovább haladunk a megálmodott célunk felé: olyan készülékeket tervezünk és gyártunk, melyek megfelelnek a rajongóink elvárásainak. Elképesztő érzés a jövőbe tekinteni, látni, ahogy az egyre nagyobb választékban minden ember megtalálja azt a készüléket, amit megszerethet, bízhat benne és számíthat rá – idézi Florian Seiche, a HMD Global vezérigazgatója szavait a közlemény.

SOCIAL MEDIA