Páratlan garancia a Lexustól

Márkák

A megnövelt garanciával a második vagy harmadik (vagy további) tulajdonos is rendelkezhet, ami szándékaik szerint még tovább növeli majd a Lexusok újraértékesíthetőségét.

A Lexus Prémium Hibrid Garancia a prémium autó piacon egészen új helyzetet teremtve várhatóan további lendületet ad majd a márka elmúlt években már így is szárnyaló értékesítéseinek – áll közleményükben, amely szerint az idén január elsejétől a magyarországi hivatalos Lexus-márkakereskedések által eladott új hibridekre érvényes az ajánlat.

Közleményük szerint a kiterjesztett garancia a nagyfeszültségű hibrid akkumulátorra, annak vezérlő egységére, a hibrid rendszer központi elektronikus vezérlő egységére, a hibrid hajtóműre, valamint az inverterre és konverterre vonatkozik.

Amennyiben bármely, a garancia hatálya alá eső fenti alkatrész az említett garanciális időtartamon belül váratlanul meghibásodik, és ennek következtében a gépkocsi javításra szorul, a javítást a Lexus térítésmentesen cseréli az alkatrészt és elvégzi a szükséges javítást. Fontos, hogy a garancia érvényességéhez a Lexus szervizkönyvben előírt időszakos karbantartási munkákat maradéktalanul el kell végeztetni, amelyekre a hivatalos Lexus márkaszervizek rendelkezésre állnak, a garanciális jogok ugyanis megszűnnek, amennyiben az időszakos karbantartási műveleteket nem végezték el az előírt kilométerfutás után vagy legalább évente egyszer – írják.

SOCIAL MEDIA