Változás az S IMMO AG magyarországi vezetésben

Karrier

Március 1-től Barabás Géza veszi át az S IMMO budapesti leányvállalatának vezetését, és ezzel ő lesz a társaság budapesti portfóliófelelőse.

Március 1-től Barabás Géza veszi át az S IMMO budapesti leányvállalatának vezetését, és ezzel ő lesz a társaság budapesti portfóliófelelőse. A szakember az utóbbi öt évben a PORREAL Ingatlankezelési Kft. ügyvezető igazgatói posztját töltötte be, egy 20 irodaházból, ipari parkokból, valamint szállodákból álló portfólióért volt felelős, és sikeresen vezetett egy 50 fős csapatot. Ezt megelőzően a first facility Ingatlankezelő Kft.-nél gyűjtött értékes tapasztalatokat ingatlankezelési és pénzügyi vezetőként.

Barabás Géza márciustól ügyvezetői pozíciójában az S IMMO magyar portfóliójának eszköz- és ingatlankezeléséért felelős, melyhez nagy értékű, a Duna két partján található, kiváló elhelyezkedésű irodaingatlanok tartoznak. 2019 elejéig ebben Sermer Katalin fogja támogatni, aki 2005 óta az S IMMO Hungary vezetője, és 2019. január 31-ig, a nyugdíjba vonulása napjáig, tanácsadói funkciót tölt be.

„Barabás Géza személyében olyan kompetens és tapasztalt ügyvezetőt nyertünk meg az S IMMO Hungary élére, aki kiválóan ismeri a budapesti ingatlanpiac adottságait. Mindennapi munkánk fontos sikertényezője, hogy olyan dinamikus munkatársak dolgozzanak csapatunkban, akik szeretnének megmozgatni valamit. Csak így maximalizálhatjuk értékteremtő tevékenységünket, és így javíthatjuk folyamatosan a portfóliónkat. Köszönjük Sermer Katalinnak az elmúlt 13 évben az S IMMO-nak nyújtott nagyszerű és sikeres munkáját, és minden jót kívánunk neki a megérdemelt nyugdíjas évekhez” – mondta Friedrich Wachernig, az S IMMO elnöke.

SOCIAL MEDIA