A Sláger FM nevét viseli januártól a BudapestAréna Sky Bar-ja

Márkák

A Kantar felmérésében Budapest legnépszerűbb rádiójának választott 103.9 Sláger FM nevét viseli 2018. január 1. napjától a hazai és nemzetközi élvonalbeli szuperprodukciók kimagasló helyszíne, a Papp László Budapest Sportaréna.

Az ország oldies rádiója a hallgatói igények magas szintű kiszolgálására és szórakoztatására fókuszálva januártól Magyarország legnagyobb fedett sportcsarnoka, a Papp László Budapest Sportaréna kiemelt partnerévé vált. A Sláger FM Sky Bar a BudapestAréna harmadik emeletén, 135 ülőhellyel és exkluzív kialakítású közösségi térrel nagyszerű rálátást biztosít a küzdőtéren zajló eseményekre.

Gigasztárok fémjelezték az év elejét a BudapestArénában, ahol már a főváros leghallgatottabb* rádiója, a 103.9 Sláger FM a Sky Bar névadó partnere. Sok rajongó a Sláger FM Sky Bar szolgáltatásait élvezve vehetett részt az egyedülálló vonzerővel rendelkező Sir Rod Stewart vagy a Depeche Mode teltházas magyarországi szuperkoncertjén.

James Blunt, Lenny Kravitz, Enrique Iglesias – csak néhány nagy további név az idén Budapesten turnézó világsztárok közül, akiket sok Sláger-rajongó mostantól a Budapest piacvezető rádiójának nevét viselő exkluzív Sláger FM Sky Bar területén tekinthet meg.

SOCIAL MEDIA