Nevet változtat az Intrum Justitia

Hírek

Nevet vált a magyar piacon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia, innentől – összhangban a nemzetközi anyavállalattal – Intrum néven folytatja tevékenységét Magyarország piacvezető credit management cége.

2017. július 27-én egyesült Európa két vezető követeléskezelő vállalata, az Intrum Justitia és a Lindorff, így született meg az Intrum, a világ legnagyobb credit management vállalata, amely földrajzi lefedettségét, árbevételét és munkatársainak létszámát tekintve is piacvezető. A vállalatcsoport Európa 23 országában közel 8000 munkavállalót foglalkoztat.

Az egyesülés következtében a Magyarországon 25 éve jelen lévő Intrum Justitia is nevet változtat, a továbbiakban Intrum néven, megújult arculattal folytatja munkáját. A brandváltás semmilyen módon nem befolyásolja az Intrum működését, az ügyfeleknek, megbízóknak nincs teendőjük ezzel összefüggésben.

A nemzetközi cégcsoportok egyesülése Magyarországon is új lehetőségeket teremt az Intrum számára. Az integráció egyedülálló nemzetközi szakértelem és piacismeret példa nélküli fúzióját hozza magával, amelyből a megbízók és az ügyfelek is profitálnak. A világ legnagyobb credit management csoportjának tagjaként az Intrum továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek és megbízóinak.

Az egyesülésnek köszönhetően még több lehetőségünk nyílik arra, hogy az iparág megbízható vezetőivé és megújítóivá váljunk. Célunk, hogy a credit management piacát transzparens, emberközpontú irányba vezessük, mely tükrözi az általunk képviselt értékeket. Az integrációval járó név-, márka- és arculatváltás nem csupán technikai elem, hanem eszköz arra, hogy tovább formáljuk a követeléskezelés világát és annak megítélését – mondta Felfalusi Péter, az Intrum magyarországi vezérigazgatója.

Az új vállalatban nemcsak az elődök gazdasági ereje egyesült, hanem értékeik is. Az Intrum üzleti tevékenységének középpontjában továbbra is az emberek állnak. Példaképek akarunk lenni, meg akarjuk változtatni a credit management piacát. Ennek jegyében a társadalmi szempontokat és a fenntarthatóságot munkánk során vezérfonalként követjük. Munkatársaink elkötelezettek ügyfeleink és megbízóink felé, hiszen nem a problémákat, hanem a megoldásokat keressük – mondta.

Az Intrum munkáját az eddig megszokott sztenderdek és ügymenet szerint végzi, az eddig használt elérhetőségek a továbbiakban is élnek.

SOCIAL MEDIA