Budapesten már telepítették is az első négy AlzaBoxot

Hírek

Az Alza.hu webáruház tovább bővíti szolgáltatásait, Budapesten már telepítették is az első négy AlzaBoxot. Az AlzaBoxok önkiszolgáló csomagmegőrzők, amelyekből az alza.hu oldalon megrendelt termékeket vehetik át a vásárlók a nap 24 órájában. Az új szolgáltatás expressz kézbesítést és gyors átvételt jelent a vevők számára, mindezt külön térítés nélkül, ingyenesen.

„Az első fázisban négy AlzaBoxot építettünk ki az ügyfeleink számára a leggyakoribb címekhez közel. Így a vásárlóknak nem kell Budapesten belül hosszan utazniuk, csak a számukra legközelebbi csomagmegőrzőt felkeresni. Minden egyes AlzaBox 74 fiókkal rendelkezik és az év 365 napján üzemel. Az ügyfélnek négy napja van a megrendelt áru átvételére. A megrendelésért bankkártyával lehet fizetni.”- mondta el Jan Moudřík, az Alza fejlesztési igazgatója.

A megrendelt termékeket legkésőbb a következő nap kiszállítják a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre álló AlzaBoxokba, amelyekben a csomagterek mérete a legkeresettebb áruknak megfelelően került kialakításra. Az ügyfelek az alza.hu-n található saját fiókjukon keresztül is követhetik a megvásárolt termék útját.

 

A négy új AlzaBox az alábbi címeken áll az ügyfelek rendelkezésére :

Budapest XXI. kerület, Csepel (a Penny Market mellett), Budapest, Kossuth Lajos u. 69, 1212

Budapest XX. kerület, Pesterzsébet (a Penny Market mellett), Budapest, Topánka u. 7, 1203

Budapest XVII. kerület, Pesti út (a Penny Market mellett),  Budapest, Pesti út 16, 1173

Budapest X. kerület, Kőbánya (a Penny Market mellett), Budapest, Sibrik Miklós út 23, 1108

A következő, ötödik AlzaBox telepítésére január végén kerül sor. Ugyanakkor várhatóan a második negyedévben ér véget a Róbert Károly körúti központi bemutatóterem újabb fejlesztési szakasza, amelynek eredményeként kibővített ügyfélszolgálattal és szolgáltatásokkal várja majd ügyfeleit az Alza.

SOCIAL MEDIA