Régi-új kommunikációs igazgató a Hold Alapkezelőnél

Karrier

Új vezető irányítja 2018 januárjától a Hold Alapkezelőnél a marketing és kommunikációs területet: Grosser Beatrix számára azonban nem ismeretlen a pálya, hiszen 2007 és 2012 között már ugyanebben a pozícióban megfordult a cégnél, amelyet akkor még Concorde Alapkezelőnek hívtak. Az elmúlt években szülési szabadságon volt.

Grosser Beatrix a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett diplomát európai tanulmányok és kommunikáció szakirányon, de folytatott mesterfokú tanulmányokat a franciaországi Clermont Ferrand egyetemén is. Első munkatapasztalatait a közigazgatásban szerezte, majd az MKB Bank kommunikációs főmunkatársa lett. 2007-ben került a Concorde Alapkezelőhöz marketing és kommunikációs igazgatóként – most az idő közben nevet váltott céghez tér vissza azonos munkakörbe.
Dávid Alexandra 2013-tól töltötte be a marketingigazgatói posztot, mely során több online platform fejlesztésben is részt vett HOLD Alapkezelő és HOLD Alapforgalmazó különböző üzletágaiban, 2018-tól ezen fejlesztéseket viszi tovább digitális üzletfejlesztési igazgatóként.

SOCIAL MEDIA