Fogadós appot fejlesztet a Simplon

Márkák

A Simplon Zrt., újabb fejlesztése, a Játékostér mobilalkalmazás hasznos és rendhagyó funkciókkal, valamint számos kedvezménnyel indult útjára. A mobilalkalmazás a Szerencsejáték Zrt. Játékoskártyájának decemberben kezdődő bevezetését is támogatja.

A Simplon Zrt. által kifejlesztett Játékostér egy olyan mobilalkalmazás, ahol különböző termékeket és szolgáltatásokat vásárolhatunk egyszerűen. Az alkalmazás kialakítása lehetővé teszi, hogy két felületen egyszerűen és kényelmesen, néhány gombnyomással használni tudjuk az ott kínált termék és szolgáltatás portfóliót.

A Marketplace képernyőn hagyományos, a mindennapokban szükséges termékeket és szolgáltatásokat lehet megvásárolni. A Life képernyőn pedig a megszokottól eltérő, a modern világhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások közül válogathatunk. Egy harmadik felületen, az alkalmazás kezdőképernyőjén 2018 tavaszától elérhető lesz a ’Pénz’ menüpont, ezen keresztül a Prémium Játékoskártya, amely a Szerencsejáték Zrt. és a Simpon Zrt. által közösen a Szerencsejáték Zrt. játékosainak kínált prepaid Mastercard bankkártya.

Az applikáció segítségével éves balesetbiztosítást köthetün néhány kattintással, kisebb-nagyobb összegekkel lehet támogatni valamilyen jó célt vagy alapítványt. Az Itt/ott tv alkalmazással 90 tv csatorna elérhető asztali gépen, smart tv-n vagy mobileszközökön. Emellett online rádióadásokat is lehet fogni. Mód van virágcsokor küldésre, s utazásokat is lehet kedvezményes foglalni az alkalmazáson keresztül.

A szervezők a Fintech Világa tudásportált is integrálták az alkalmazásba, így a friss fintech híreket is egy érintéssel el lehet érni.

A Játékostér applikáció letöltői most 1 millió forint értékű balesetbiztosítást kapnak ingyen, az első 5000 letöltő részére 84 online tv csatornát tartalmazó csomagot biztosítanak egy hónapig díjmentesen, s a Virágküldő felületen pedig 33 százalékos kedvezményt adnak az első csokorrendelésből. Egy szerencsés megnyerheti a félmillió forint értékű álomutazást.

A vásárláshoz külső Mastercard bankkártya vagy Simplon prepaid Mastercard kártya regisztrációja szükséges.

SOCIAL MEDIA