Megjelentek az első Panasonic Ultra HD Blu-ray lejátszók

Márkák

Új, az eddigieknél lényegesen többet tudó lejátszókat mutatott be a Panasonic.

A Panasonic Las Vegasban mutatta be legújabb Ultra HD Blu-ray lejátszóit, amelyek közül két modell – a DP-UB820 és a DP-UB420 – az újgenerációs HDR technológiával, a dinamikus metaadatokat alkalmazó HDR10+-szal is kompatibilis. A másik két DP-UB330 és DP-UB320 sorozattal együtt a 2018-as választékban összesen négy Ultra HD Premium minősítéssel rendelkező lejátszó szerepel.

A 2018-as Ultra HD Blu-ray-lejátszókban HCX processzor található, amelyet hollywoodi szakértőkkel együttműködve fejlesztettek ki és állítottak be. A végeredmény tartalomtól függetlenül mindig olyan lebilincselő házimozi élmény, amely a művészek által megálmodott módon jelenik meg.

A Panasonic 2018-as Ultra HD Blu-ray lejátszói hamarosan támogatják majd a Google Assistanttel és az Amazon Alexával működtetett hangvezérlést. Elég a parancsot kimondani egy meglévő, Google Assistantet vagy Amazon Alexát futtató készüléknek, és máris előrébb léptetheti vagy megállíthatja kedvenc filmjét anélkül, hogy a távirányító után kellene nyúlnia.
Két új Panasonic Ultra HD Blu-ray lejátszó, az UB820 és az UB420 is támogatják*** a HDR10+ dinamikus metaadat-technológiáját, amely jelentős előnyöket nyújt, hiszen egyedileg optimalizált jeleneteket tartalmazó képélményt jelenít meg a nézőknek. A HDR10+ egy nyílt, jogdíj nélküli dinamikus metaadat platform, amelyet a 20th Century Fox, a Panasonic és a Samsung közösen alkotott meg. Ezenfelül a felhasználói igényeknek megfelelően az UB820 a Dolby Visiont is támogatja.

SOCIAL MEDIA