Új digitális vezetőt igazolt a Republic Group

Karrier

Az idén 20 éves ügynökség digitális divízióját Tolnay-Knefély György irányítja.

Idén augusztusban csatlakozott Tolnay-Knefély György a Republic Group csapatához digital director pozícióban. A több mint egy éves interjúztatási folyamat során a Republic menedzsmentje kifejezetten arra fókuszált, hogy ügyféloldalon találja meg azt a szakembert, aki nemcsak ügynökségi projektvezetésben rendelkezik komoly tapasztalattal, hanem az ügyfélnézőpontokat és kívánalmakat is megfelelően implementálja az ügynökség rendszerébe, valamint a Republic digitális csapatát kellő szakértelemmel tudja tovább fejleszteni. György több mint 10 évig dolgozott a Quince Amsterdam B.V. magyar leányvállalatánál, melynek 2009-től ügyvezető igazgatója volt. Korábbi ügynökségénél elsősorban olyan nemzetközi márkáknak dolgozott, mint a SamsungWhirpool és HTCEMEA központja, a Philips EMEA és USA központja, valamint a Fiskars Europe, fókuszterületei pedig a B2B üzleti kommunikáció, retail aktiváció, digital signage, illetve az onboarding és e-learning rendszerek tervezése és kivitelezése.

„Úgy gondolom, hogy az egész digitális világ emberi kapcsolatokról szól, még akkor is, ha ez nem mindig látszik. A Republic kreativitásában és naprakészségének erejében hatalmas potenciált látok, a csapatomnak pedig az a feladata, hogy ezeket a kreatív ötleteket megfelelően ültesse át digitális platformokra. A kreatív és digitális csapat összefonódása kiugróan sikeres, működő és mérhető megoldásokat nyújt majd az ügyfélkörünknek, akik többségében már nagyban elindultak a digitalizáció útján és ebben támogatásra van szükségük” – nyilatkozta Tolnay-Knefély György, a Republic Group digitális vezetője, majd hozzátette – A kampányok lényege mindig az, hogy a legfontosabb kulcsüzenet alkalmas pillanatban, a megfelelő csatornán jusson el a fogadóhoz, amikor figyel.”

György érkezésével az ügynökség digitális divíziójának részlege tovább bővül, hogy a sikeres tranzakciót biztosítsák ügyfeleiknek, valamint elindul egy átfogó, content marketing stratégiával és tartalomgyártással foglalkozó ágazat is. A Gyuris Dorka által vezetett PPC részleg és Eppel Viki által vezényelt digitális projektmenedzser csapat alapot szolgáltatnak a gyors fejlődéshez. A Republic Group ügyfélportfoliójának túlnyomó része – banki, biztosítási, retail, real estate, edukációs és élelmiszer szektor – számára egyre sürgetőbb a digitalizáció, hiszen az a bevételeket és adott esetben a vállalatok fennmaradását is nagyban befolyásolja. Az ügynökség digitális csapatának elsődleges fókusza az, hogy az ügyfeleket a lehető legjobban támogassa a digitális átállásban.

„Gyuri érkezésével a Republic teljes körűen képes kiszolgálni az ügyfelek e területről érkező igényeit: a digitális transzformációtól egészen a napi szintű digitális fókuszú kommunikációig. Személyében egy higgadt, professzionális, megoldásorientált és az ügyfelek gondolkodásmódját tökéletesen megértő szakembert ismertünk meg” – mondta Barna Tamás, a Republic Group ügyvezető igazgatója.

SOCIAL MEDIA